Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 6 éves kislánynak mit mondanak...

6 éves kislánynak mit mondanak ha megkérdezi hogy születik a baba?

Figyelt kérdés
Rokon kislányára vigyáztam akivel vacsi közben beszélgettünk és nézte a pocakomat. Valahogy feljött témába hogy hogy fog megszületni és mondtam neki hogy az anyuka nuniján keresztül születik. Na akkor elkezdett fújogni, meg hogy én ne mondjam, mert az mindig a hasán keresztül vágják ki.:) na mondom pafff ebből hogy jövök ki. Hát mondom igen van olyan is sajnos, de a természetes az az ha a nunin keresztül születik meg. Teljesen kiakadt.
2014. febr. 23. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak az igazat célszerű. Én anno ovisan jutottam el odáig, hogy hogyan jön ki a kisbaba az anyukája hasából, és nem okozott lelki törést, amikor megtudtam, hogy általában az anyukája nemi szervén, de van, hogy az orvos vágja ki a hasán keresztül, ha valami gond van. Ugyanilyen természetességgel fogadtam a hogyan jut be kérdéskört, és hogy miért különbözik a fiúk meg a lányok lába köze.. Így akarom nevelni a saját gyerekeimet is, hogy őszintén, az ő szintjükön, mindig azt, amire kíváncsi éppen.
2014. febr. 23. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

3 evesek a lanyaim, mi meg a sehany eves kislanynal tartom. Szerintem nagyon jol reagaltal a kislanyra.

En azt vallom, hogy az ertelmi szintjenek megfeleloen mindig az igazat.

2014. febr. 23. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy van akinek a nuniján keresztül bújik ki, de van akinek a hasán keresztül veszik ki. Azzal csak jót csináltál hogy őszinte vagy!
2014. febr. 24. 07:27
 4/4 anonim ***** válasza:
44%

Mit jelent az, hogy kiakadt?

Én azt mondtam a lányomnak 4 év körül, hogy a szülőcsatornán át születik, ami az anyukák testéből kivezető nyílás... :) Így végül is meg is válaszoltam a kérdést, nem is hazudtam, bár arra nem tértünk ki, hogy hol van ez a nyílás, de ha mekérdezné, megmondanám.

A nunin való nyílást a gyerekek szerintem a "pisilőnyílással" azonosítják, ezért ez sem vág teljesen egybe a valósággal.

2014. febr. 24. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!