Amikor hazatértek az újszülött tesóval és a 3-4 éves gyermek megkérdezi hol jött ki a pocakból, hogyan magyarázzátok el neki?
Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 21:24
1/5 anonim válasza:
Őszintén.
Peti, Ida... stílusban.
2/5 anonim válasza:
Hát ha ő kérdez rá, akkor mond el neki, de ha nem kérdez rá, akkor csak kibújt. Enyém 3.5 éves, egyelőre úgy magyarázom el neki, hogy betettük őt a pocakomba, ő ott megnőtt és mikor már kicsi volt a hely, akkor kibújt.
3/5 anonim válasza:
3 éves volt a fiam amikor terhes lettem a tesóval. Mikor kérdezte, én mondtam, hogy a nunimon bújik ki. Sajna császár lett, pedig azon nagyon aggódott, hogy ne vágják a pocimat, mert előttem egy évvel szült a keresztanyukája császárral és tudta, hogy fájt. :) A nagyobb beszélgetés akkor volt, mikor megkérdezte, hogy oké, hogy a nunimon fog kibújni (még a terhesség alatt), de hogy került oda???
4/5 anonim válasza:
Mi itt még nem tartunk, de oviban tartottam foglalkozásokat, egyszer valahogy szóba került a születés, és a 4 évesek összevesztek, mert az egyikük szerint "felvágják anya hasát, és kiszedik a babát", a másikuk szerint meg "a fenekéből jön ki". Köpni-nyelni nem tudtam hirtelen. :D Én mindenképpen a valósághoz legközelebb álló módon mondanám el, hogy pontosan hogyan, az majd 2-3 év múlva derül ki...
5/5 anonim válasza:
Én azt mondtam, hogy egy doktor bácsi segített neki kijönni a pocakból. Sajnos császár volt, de a természetes úton szültem volna akkor is ezt mondtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!