Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit mondasz a kisgyerekednek,...

Mit mondasz a kisgyerekednek, ha a betétre, tamponra kérdez, hogy mi az?

Figyelt kérdés
2014. febr. 21. 13:20
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ,nekem mind hasznos volt,látom eltérő nézetek vannak,de pont erre voltam kiváncsi,hogy ki mit mond a gyerekeknek. Viszont azért az engem is megdöbbentett,hogy a gyerek előtt cseréltek tampont vagy betétet...Én se vagyok prüd vagy ilyesmi,de én ilyet nem tennék a gyerekem előtt, sőt, se a párom,se az anyám,meg senki más előtt. Erre én is azt mondom,hogy ez senki másra nem tartozik, és valljuk be ,nem szép látvány! Még egy felnőtt is viszolyog ettől,nem még egy kisgyerek! Egyáltalán nem nekik való ezt látni, más hallani hogy mire való,mint látni. Kisfiam is sokszor bejött és bejön,ha wc-n vagyok,de arra mindig ügyeltem-ügyelek,hogy ha a "nehéz napokon" vagyok,akkor ne tudjon bejönni. Még sose tudott akkor rámnyitni. Szóval aki akarná meg tudná oldani,hogy ne lásson szegény gyerek ilyet...
2014. febr. 24. 15:32
 22/27 anonim ***** válasza:
42%
Amúgy marhára félre értitek a dolgokat.Lehet ám úgy is cserélni,h ott áll mellettem és nem látja konkrétan a véres cuccot,de azt,h valamit kiveszek és beteszem a bugyimba,azt igen.Szóval nem hívom oda,h gyere csak kislányom,nézd meg anyuci véres tampedlijét.De tudja,h mi a teendő,miért kell.Nincs kulcsunk a wc-hez,szóval,ha akarnám sem tudnám megoldani.És a 17es igenis megemlítette a bántó dolgokat,szóval felhúzom magam a hülyeségeken,igen,mert itt mindig akad 1-2 ember,aki mindig okosabb a másiknál...
2014. febr. 24. 15:41
 23/27 anonim ***** válasza:
Most elovastam a saját 17-es hozzászólásomat, megkérlek, hogy vagy másold ide az "elb..ott" és "megzavarodva" kifejezéseket tartalmazó mondataimat, vagy ne mondj olyat, ami nem igaz. A tamponcsere gusztustalan, és senki se kíváncsi más wc-zésére se, és ezt te is tudod, szerintem ezen húztad fel magad, de lehet, hogy alapból így kommunikálsz, nem tudom.
2014. febr. 25. 09:06
 24/27 A kérdező kommentje:
Még annyi,hogy egy 3 éves már azt is megérti szerintem,ha elmondanátok neki amikor "beront" utánatok a wc-be,hogy kicsim most maradj kint,ne gyere be. Én már sokszor mondtam ezt a kisfiamnak,amikor pl nagyvécézek vagy tampon/betét cserénél, én elmondom neki,hogy most ne jöjjön be mert nyugodtan akarok wc-zni és amúgy se "illik" a felnőtteket zavarni,szerintem egyáltalán nem árt a gyerekben ezt tudatositani,mert pl sokszor a nagyira is rányit és elmagyarázom neki,hogy ezt nem illik! Mert ha idegen van nálatok a wc-n és a gyerek rányit,akkor a szülőkről lesz meg a vélemény,hogy neveletlen a gyerek és még ezt se tanitották meg neki,hogy nem illik bemenni a wc-be ha bent van valaki. Én legalábbis igy gondolom.
2014. febr. 25. 09:22
 25/27 anonim ***** válasza:
Szívemből szóltál
2014. febr. 25. 09:31
 26/27 anonim ***** válasza:
42%
Igen,én is így gondolom,hogy ezt meg kell tanítani a gyereknek.Ezért meg is tanítottam neki,így csak hozzám jön be(mert ugye engem nem zavar,meg őt sem),senki máshoz...És az én stílusom nem ilyen,engem támadtál le,hogy hipernaturalista vagyok,meg ilyenek,olvass utána...
2014. márc. 1. 21:45
 27/27 anonim ***** válasza:
42%
Ja!És ne mondd,h a tamponcsere,meg a nagy wc gusztustalan.Neked gusztustalan,nekem nem.Nem mindenki egyforma.Te így érzel,más meg úgy.A te hozzászólásod volt támadó,én mindkétszer előtte normális stílusban válaszoltam előtte,senkit nem támadtam le,a kérdésre válaszoltam...Úgyhogy inkább te gondolkodj el a stílusodon.Köszönöm!
2014. márc. 1. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!