Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit mondasz a kisgyerekednek,...

Mit mondasz a kisgyerekednek, ha a betétre, tamponra kérdez, hogy mi az?

Figyelt kérdés
2014. febr. 21. 13:20
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
attól függ,hány éves..
2014. febr. 21. 13:22
 2/27 anonim ***** válasza:
97%
Ötéves lányom már rég tudja, hogy a néniknek onnan néha pár napig véres váladék jön, de ez nem fáj (ő úgy tudja :)) és jele annak, hogy a felnőtt nénik szervezete egészségesen működik. Azért a használatát nem mutattam be :) Egyszer elmondtam neki, nem is hozta szóba azóta se.
2014. febr. 21. 13:24
 3/27 anonim ***** válasza:
69%
4-5 éves kortól már el lehet és el is kell neki magyarázni a dolgokat a maga kis szintjén. Kb úgy, ahogyan az előző válaszoló írta.
2014. febr. 21. 13:28
 4/27 anonim ***** válasza:
43%
Nekem 4 éves lányom van, jelenleg irtózik a vértől, úgyhogy egyelőre nem magyarázom el neki, mert megijedne. Majd ha már elmúlik ez a félelme. De emlékszem, amikor másfél éves volt, és sokszor utánam mászkált a wc-be, megfigyelte mit csinálok, és egy alkalommal amikor vendégek voltak nálunk kihozott egy tampont a fürdőszobából, széttette a lábát és próbálta azt a mozdulatot leutánozni. Nekem elég kínos volt, de a vendégek jót nevettek rajta.
2014. febr. 21. 13:38
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem hazudok a gyereknek soha, elmagyarázom mire kell az ő életkorához igazodva. Nemrég kérdezett rá a betétre, de még csak 20 hónapos. Kérdezte mi az? Mondtam, hogy betét. Megismételte és kész. Ha később kérdezi mire kell, elmondom neki, még ha 2, vagy 3 éves lesz is.
2014. febr. 21. 13:45
 6/27 anonim ***** válasza:
24%
2,5 éves. Szerencsére csak tisztán látott még ilyesmit. Azt mondtam rá, hogy ez anya pelusa, mert nem pisil már be, ezért neki ilyen kicsi kell (tisztasági betét). Tetszett neki, ki akarta próbálni. A vérrel én még várnék legalább 5 éves korig. Emlékszem, 3-4 éves koromban mennyire megrémültem, amikor "rajtakaptam" anyukámat a fürdőben vattát cserélni - azt hittem, megsérült, és elveszítem őt! Nem is tudta, hogy megláttam, és nem mertem beszélni róla neki én sem.
2014. febr. 21. 14:43
 7/27 anonim ***** válasza:
58%
Nekem májusban lesz 3 a kislányom.Sokszor jön a wc-re velem.Én elmondtam neki,h néha szoktak a felnőttek vérezni a puncijukból,de az nem fáj,ez így normális.Megérti,nem ijedt meg vagy hasonló.Van,hogy ő adja oda a betétet,mert imádja róla levenni a ragasztócsíkot.
2014. febr. 21. 14:54
 8/27 anonim ***** válasza:
86%
Ti a gyerek elott cseréltek tampont / betétet? Ez csak nekem fura? :O
2014. febr. 21. 16:25
 9/27 anonim ***** válasza:
90%
Nyilván nem direkte. De el tudom képzelni, hogy anyu gubbaszt a wc-n és csemete beront. Ez kb. egy másodperc. Tegyük fel, feléri a kilincset.
2014. febr. 21. 19:29
 10/27 anonim ***** válasza:
88%

Fiam 3 éves, és nem cserélek előtte tampont/betétet! A tisztasági betétre már rákérdezett (a dobozából kiszedvén), hogy "mi ez?" - azt mondtam: "illatosító"

Lehet, hogy buta válasz volt, de nem mondhatom, hogy a pelenkám, mert ő meg mostanában lett szobatiszta.

2014. febr. 22. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!