Mit mondasz a kisgyerekednek, ha a betétre, tamponra kérdez, hogy mi az?
A betét csere undorító, nem kell végignéznie a gyereknek, (ahogy senki másnak se!!!!) ahogy a kakilásomat vagy ha beteg vagyok, a hányást sem. Ettől, ha megkérdezi, mi az a betét vagy tampon, elmondom neki az igazat. Egész más hallani és más látni!!! Az én lányomat csöppet sem rázta meg az igazság, mert tőlem hallotta, és úgy mondtam el neki, olyan természetességgel, úgymond félvállról, hogy ebből egyből levette, hogy ettől nem kell félni.
Más családtagok előtt is betétet cseréltek, vécéztek satöbbi? És most nem arra az elkerülhetetlen helyzetre gondolok, amikor a másfél-kétéves beront a klotyóba épp a legrosszabbkor (már ha egyáltalán feléri a kilincset). Értem én hogy mindenki hiperliberális meg naturista meg hogy már szinte divat lett minél provokatívabb helyzetekben teszem azt szoptatni és ezt lehetőleg megzenésítve feltenni az internetre, de ez fog történni az életünk egyéb intim részleteivel is?? Jó tudom, a szoptatás nem gusztustalan és tényleg egész más, de az is zavarba hoz egy idegen, esetleg idős férfit, mondjuk evés közben, ezt azért lássuk be. Mások előtt menstruációs szükségeleteket bonyolítani meg boáááááááá kész undor én se nézném végig senki tamponcseréjét, köszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!