Jár-e hittanra óvodás gyereked?
Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 13:02
11/21 anonim válasza:
Nem fog, kivéve ha szeretne. Az alapokat majd megtanulja, (Bibliai történetek, és ilyesmik), mert azokat el tudom mesélni, így az alap ismeretei meglesznek. Majd ha felnőtt lesz, és akar, választ magának vallást.
Amúgy meg vagyok keresztelve, de az utóbbi időben elég nagy ellenszenvvel viseltetek az egyházak felé.
13/21 anonim válasza:
Az enyém járna, de megijedt az első órán és nem akar többet menni. Ismeri a bibliai történeteket (szerintem az átlagnál jobban is), szereti lapozgatni a gyerekbibliát is. Nem erőltetem, majd az iskolában jár.
14/21 anonim válasza:
Nincs megkeresztelve, nem is lesz, de jár hittanra, ingyen van az oviban, ovi-időben.
Nem tudom, hogy katolikus vagy milyen, nem is érdekel.
Az 5 éves lányom szereti, ez a fontos számomra.
Párszor már kivitték őket templomba (nem tudom milyen fajtába).
15/21 anonim válasza:
Az enyém önként jelentkezett, hogy menni akar és járt is (nem vagyok megkeresztelve, nekem ez nem volt fontos). Imádta a hitoktatót.
16/21 anonim válasza:
NÁlunk az óvodában van és ha van kedvünk vasárnaponként is megyünk gyermek istentiszteletre.
17/21 anonim válasza:
Ilyen kicsiként semmiképpen sem, félek, hogy rosszat álmodna éjszaka.
18/21 anonim válasza:
Jézusom... Dehogy jár, isten ments!
19/21 anonim válasza:
Utolsó, tiszteletben tartva a döntésedet, és azt nem kifogásolva: miért írod, hogy "Jézusom"? Kid Ő neked?
20/21 anonim válasza:
Nekem ovis kora óta jár.Most másodikos. Ahol lakunk ott csak református van,mi katolikusok vagyunk. De szerintem teljesen mindegy melyikre, hisz nem jár rossz helyre, és nem tanul rossz dolgot. Lóghatna az utcán is. Nagyon szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!