Most, hogy bejöttek a szinte a tavaszi idők, rá meritek
már adni óvodás gyerkőcre a tavaszi kabit?
Figyelt kérdés
Én már lehúzott kabátban közlekedek. Ők meg rohannak az udvaron. Minden nap udvar után a múlt héten is át öltözött a fiam az oviban, mert vizes volt a trikó, póló, pulcsi is
Igaz, nekem még nincs gyerekem de én még nem adnám rá a tavaszi kabátot. Reggelente még nagyon hideg van. Majd csak akkor adnám rá ha már átlagba olyan 10 fok környékén van az idő. Ha rongál a gyerkőc az természetes, hogy leizzad. Ha melege van le tud vetkezni, viszont ha nincs mit felvenni akkor meg fázik.
Lényeg: Rétegesen öltöztesd fel. Ha melege van tudjon mit levenni!
30F
2014. febr. 16. 08:26
2/14 anonim válasza:
én még nem adom rá
az oviban az udvaron nagy fák vannak,nem süt oda a nap,nincs annyira meleg
a kabát alatt egy rövid és egy hosszú ujjú póló van
harisnyát már nem adtam rá múlt héten csak térdzoknit és bélelt nadrágot,illetve bakancsot
2014. febr. 16. 08:44
3/14 anonim válasza:
Nem. Reggel mikor megyunk, meg csak 2-3 fok van. Delutan meg nem adom rajuk a vastag pulcsit.
2014. febr. 16. 09:03
4/14 anonim válasza:
Nem. Egyrészt még nem volt annyira tavaszias idő, másrészt a csizma is felillik reggelente nem csak a vastag kabát. Ha akarsz vigyél be egy véknyabbat, ha akarják azt adják rá kint.
2014. febr. 16. 09:05
5/14 anonim válasza:
Nem, télikabátot adok még rá.
2014. febr. 16. 09:27
6/14 anonim válasza:
Nem, még téli kabátot adok rá, sapkát, sálat, overállt és téli bakancsot. Kint az udvaron nem biztos, hogy sütni fog a nap ott ahol játszik.
2014. febr. 16. 09:29
7/14 anonim válasza:
Tegnap a gyerekeim kardigánban rohangáltak kinnt az udvaron.
Úgy is megizzadtak.
Oviba a reggel 6 órai hideg idő miatt télikabátot adok rá, de a pulcsiját eldugom, így ha kimennek az udvarra, akkor trikó póló és télikabát!
2014. febr. 16. 09:42
8/14 anonim válasza:
Én is télikabátot adok rájuk, de alá vékonyabb ruhát.
Overált már elő sem veszem vastag-bélelt nadrág, és max vékony harisnya.
Jó idő van, de a tavaszi kabát még lenge lenne.
2014. febr. 16. 09:48
9/14 anonim válasza:
jelentem én most mostam ki a téli kabátját és overálját és remélem,hogy nem is kell már elővenni!Most úgy van kint az udvaron,hogy vastagabb kapusnis pulcsi plusz a tavaszi kabát!Szuper idő van!Pont azért fáznak meg könnyen ilyenkor mert leizzadnak!Bár mi csak 8-fél 9 között indulunk az oviba nem olyan korán és akkor már nincs az a nagyhideg!
2014. febr. 16. 11:08
10/14 anonim válasza:
Én is azt mondom sokkal veszélyesebb az izzadás, mint a fázás. Az én gyerekeim most egy pulcsi+mellénybe vannak az udvaron:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!