Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most, hogy bejöttek a szinte...

Most, hogy bejöttek a szinte a tavaszi idők, rá meritek már adni óvodás gyerkőcre a tavaszi kabit?

Figyelt kérdés
Én már lehúzott kabátban közlekedek. Ők meg rohannak az udvaron. Minden nap udvar után a múlt héten is át öltözött a fiam az oviban, mert vizes volt a trikó, póló, pulcsi is
2014. febr. 16. 08:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

a nagyon meleget már elraktam, de a totál tavaszi még kevés azért sztem.

én egy örökölt vékonyabb télit ado rá, aminek már el van vékonyodva a bélése a mosástól, alá hosszú ujjú póló, és pulcsi.

alul haris+melegítőnaci

csizmát félretettem, és egy vékony bélelt bakit adok rá.

2014. febr. 16. 14:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nálatok hány fok van, nálunk ma reggel 7 fok volt, délben 16. Szeptemberben is volt hasonló, akkor sem adtam az óvodás fiamra harisnyát és télikabátot, most sem teszem. A kicsi 15 hónapos, ő még kap harisnyát, de csak azért, mert vékonyabb nadrágot adok rá.
2014. febr. 16. 15:49
 13/14 anonim ***** válasza:

2 meleg kabátja van a gyerekeimnek, az egyik vékonyabb, azt kapják meg ilyenkor.

Viszont a tavaszi, amiben nincs bélés, az még kevés ilyenkor, szerintem.

2014. febr. 16. 16:12
 14/14 zabmester ***** válasza:
Reggel még a téli kabátban megy, de a kinti játszós az már csak egy sima tavaszi dzseki. Mondjuk neki mindig volt játszós kabátja, mert iszonyúan nem vigyáz rá. Szóval reggel oké, hogy hidegebb van, akkor a vastag kabátban megy, de van bent neki napközbenre vékonyabb.
2014. febr. 16. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!