Most, hogy bejöttek a szinte a tavaszi idők, rá meritek már adni óvodás gyerkőcre a tavaszi kabit?
Figyelt kérdés
Én már lehúzott kabátban közlekedek. Ők meg rohannak az udvaron. Minden nap udvar után a múlt héten is át öltözött a fiam az oviban, mert vizes volt a trikó, póló, pulcsi is2014. febr. 16. 08:21
11/14 anonim válasza:
a nagyon meleget már elraktam, de a totál tavaszi még kevés azért sztem.
én egy örökölt vékonyabb télit ado rá, aminek már el van vékonyodva a bélése a mosástól, alá hosszú ujjú póló, és pulcsi.
alul haris+melegítőnaci
csizmát félretettem, és egy vékony bélelt bakit adok rá.
12/14 anonim válasza:
Nem tudom, nálatok hány fok van, nálunk ma reggel 7 fok volt, délben 16. Szeptemberben is volt hasonló, akkor sem adtam az óvodás fiamra harisnyát és télikabátot, most sem teszem. A kicsi 15 hónapos, ő még kap harisnyát, de csak azért, mert vékonyabb nadrágot adok rá.
13/14 anonim válasza:
2 meleg kabátja van a gyerekeimnek, az egyik vékonyabb, azt kapják meg ilyenkor.
Viszont a tavaszi, amiben nincs bélés, az még kevés ilyenkor, szerintem.
14/14 zabmester válasza:
Reggel még a téli kabátban megy, de a kinti játszós az már csak egy sima tavaszi dzseki. Mondjuk neki mindig volt játszós kabátja, mert iszonyúan nem vigyáz rá. Szóval reggel oké, hogy hidegebb van, akkor a vastag kabátban megy, de van bent neki napközbenre vékonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!