Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sszerintetek az itteni válaszo...

Sszerintetek az itteni válaszok valóságtartalma hány 100% körül van? Kifejezetten a kisgyerekek kategóriára gondolok!

Figyelt kérdés

:)

Például létezik az, hogy a való életben az emberek döntő többségének a gyereke

- még sosem hagyta ki, életében egyszer sem, az esti fürdést vagy a napi háromszori fogmosás bármelyikét

- egyáltalán nem szokott hisztizni, mert anyukája szuper következetességgel leszoktatta róla (ami a világtörténelemben szinte példa nélkül való volt ezen oldal létrehozása előtt)

- minden kortársánál hamarabb és tökéletesebben beszélt, járt, olvasott stb, köszönhetően a szakszerű anyai gondoskodásnak és nevelésnek, meg persze e a hiperintelligenciának

- semmilyen részképesség- vagy viselkedés-problémával nem küszöködik

és még sorolhatnám (vagy soroljátok ti!).

Végső soron arra vagyok kíváncsi, miért próbáljuk még ezen az anonim oldalon is azt a képet láttatni magunkról, hogy tökéletesek vagyunk, illetve nagyjából az itteni populáció mekkora része törekszik erre a látszatkeltésre?

2014. febr. 17. 11:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%

Utolsó vagyok!

Jah és azért megjegyzem én sem vagyok ám tökéletes, és az én életem se tündérmese! :)

2014. febr. 17. 14:52
 12/14 anonim ***** válasza:
61%

Nem szokott hisztizni a lányunk, mert bazira türelmetlen vagyok, és ezért szuper türelmességgel leszoktattuk róla nagyon-nagyon sürgősen (meg ő is nagyon jófej egyébként, és inkább csak gyenge próbálkozásai voltak).

Az esti fürdetést eddig egyszer hagytam ki, amikor branül volt a kezében a tejallergiája kiderülésének az idején, négy hetes korában.

15 hónaposan indult el önállóan, elrontottam, sokig fogtam a kezét, "járattam", mert imádta, így ezt magamnak köszönhetem.

Nem is szeretném naponta háromszor mosni a fogát, kétszer szoktuk.

8 hónaposan már használt 3 szót, ez így is maradt egy éves koráig, akkor egy darabig jóval előrébb ugrott a kortársainál a beszédfejlődésben, de most 22 hónapos, és átlagosnak mondható ebben (70 szót használ kb., két mondatos mondatokat alkot max.)

Okosnak nagyon okos egyebekben, de ezt az apjától örökölte, és már nagyon korán megdöbbentő módon nyilvánult meg, határozottan állítom, hogy nincsen közöm az intellektuális képességeihez.

Ez vagyok én, ezek vagyunk mi, egyben a te szempontjaid alapján. Egy kérdésnél csak a vonatkozó részünkről hallasz, tehát ha az a kérdés, leírom, hogy leszoktattuk a hisztizésről, és azt is, hogy hogyan, egyéb problémás területekre meg nem térek ki, mert nem az a kérdés. Viszont amikor azt kérdezik, hogy szabad-e járatni a gyereket, akkor azt is leírom, hogy ne tegyék, mert íme, én vagyok az a hülye, aki kipróbálta, és kínkeservesen meg is szívta. Egy válasz nem ad képet senkiről, tudni kell ezeket helyükön kezelni.

2014. febr. 17. 15:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Mondjuk én egy nem egész 2 éves gyereknél nem merném kijelenteni, hogy leszoktattuk a hisztiről, mert a neheze még csak most jön. :) Ha további hisztik nélkül eléritek az 5 éves kort, akkor visszatekintve mondhatjátok, hogy igen ez sikerült, de egy ekkora gyerek esetében, aki még valószínűleg a dackorszak előtt áll, elég elhamarkodott dolog ilyesmit megállapítani.

Bocs.

2014. febr. 17. 17:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Sztem igazak nagyjából amit itt leírnak. De egyrészt az idő mindent megszépít másrészta a nem annyira "szép" részeket elrakjuk a fiókba, harmadrészt, vannak akik magunknak sem ismerik be az igazat.

Nem szeretem, a találjátok ki mennyi idős, nincs-e lemaradva, vagy a mit kellene tudnia.

Nem nagyzolás, de a lányom mindenben az átlag feletti volt, a fiam pedig mindenben az átlag alatti. kivéve a gyönyörű mosolyát, kacagását és csillagszemét. Mindkét gyermekem úgy tökéletese nekem ahogy vannak, és így ahogy vannak, tudnak néha a hisztijükkel stb kiakasztani annyira, hogy el kell számolom 10-ig:)

2014. febr. 17. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!