Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 7 éves fiam elmondta, hogy...

7 éves fiam elmondta, hogy egy nagyáruházban amikor nem figyeltem oda pénzt kért egy nőtől, hogy juthatott eszébe ilyesmi amikor kifejezetten jól állunk anyagilag?

Figyelt kérdés

:-O

Kész vagyok teljesen...hiszen vagyonokért kapott ruhákat,cipőket ,játékokat ,most volt a szülinapja.

Bűnbánóan félve mondta el és kérdezte,hogy kap e büntetést ,elmondtam neki,hogy nagyon szomorú vagyok és a néni nagyon csúnyákat gondolhatott rólunk...de egyáltalán hogy juthatott ilyen az eszébe...állítólag simán elutasította,nyilván látta,hogy jól öltözött,nem koldus vagy ilyesmi.

Adhd -val küzd ...ezek már egy bűnözői karrier előjelei lennének ?

2013. szept. 18. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, mennyi ideig nem figyeltél rá, hogy fel sem tűnt neked, hogy a 7 éves kisgyereked egy idegennel beszélget? Bocs, de nem a gyerekkel van a baj.
2013. szept. 18. 15:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Általában úgy zajlik a bevásárlás ,hogy ő szaladgál ,én futok utána a bevásárlókocsival,kistesoval,kiabálok ,hogy álljon meg ,előfordul ,hogy szem elől tévesztem ,olyankor kétségbeesve keresem ,férjem külföldön dolgozik ,egyedül kell megoldanom ,szélsőségesen hiperaktiv sajnos.
2013. szept. 18. 15:11
 3/8 A kérdező kommentje:
1-2 perc állhatott a rendelkezésére eme szégyenletes tett elkövetésére,állandó félelemben vagyok miatta.
2013. szept. 18. 15:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Bűnözői karrier? Normális vagy? Jó a hozzáállásod...

Ciki, az biztos, de nyugodt lehetsz, hogy nem a Te gyereked az egyetlen, aki ilyet tesz. Más meg csokit lop, vagy orvosi igazolást hamisít, vagy verekszik, vagy hazudik gyerekkorában. Mégsem lesz bűnöző a többség.

2013. szept. 18. 15:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Gyerekből van!

Igaz hogy meg kap mindent, de gondolom pénz még soha nem volt a kezében, ez csak szimpla kíváncsiság volt részéről.

Mi lenne ha adnál neki 50 Ft-ot hogy vegyen magának egy csokit és ő fizethesse ki?

Hidd el ettől a napi öröm meglenne!

2013. szept. 18. 15:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Az azért jó ,hogy legalább szégyenkezve elmondta és tartott tőle,hogy nagy büntetést kap .
2013. szept. 18. 15:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Éppen a napokban kapta meg az apukája régi pénztárcáját,van benne pénz is neki ,500-as,200-as,apró ,mindenképpen fizetni akart vele ,de mondtuk neki,hogy csak gyűjtse a pénzt,mi fizetünk.
2013. szept. 18. 15:53
 8/8 anonim ***** válasza:

De hát hagyd hogy fizessen, pl. a pékségben, vagy olyan helyen, ahol nem kell sietni, látod, hogy megértőek az eladók...

Aztán meg adj neki vmi feladatot, "munkát", hogy megdolgozhasson a következő 2százasért...:-))

Nem gáz sztem, és nagyon sajnállak, hogy egyedül küszködsz nap mint nap 2 gyerekkel..még egészséges 2 lurkóval is gáz, nem egy kis energiabombával..:-))

Nem hiszem, hogy ez a bűnözésre hajazna, nem mintha büszke lennék rá, és anyukámnak még nem is mondtam el, de én is loptam közértből csokit, és egész böcsületes felnőtt lett belőlem..:-)

2013. szept. 18. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!