Mennyit és mit játszotok 3-4 év körüli gyermekeitekkel?
Figyelt kérdés
Főleg ha fiú. :) Nem igazán tudom sokáig lekötni. Szokunk szinezni, puskázni, orvosost, de hamar megunja. Nagyon várom már hogy kint lehessünk az udvaron. Mert most ha ki is megyünk sokat kint sem vagyunk, mert ott is elunja magát a hidegbe. Bezzeg az x-box mehetne neki bármennyit. Nem tudom,hogy más kisgyerekét is ennyire érdeklik a számitógépes kütyük?2014. febr. 13. 16:16
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Mai legózásunk délelőtt kb. háromnegyed órát tartott. Ez rekord volt. Ami ma kiütötte nálam a biztositékot: mivel nem engedtem játszani egyik kütyün se, azt mondta,hogy akkor nem is szeretlek! :( Keményebbnek kell lennem!
2014. febr. 14. 12:29
12/12 A kérdező kommentje:
Ja, és 8-as! Isten éltesse a kisfiad! :)
2014. febr. 14. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!