DeAnn kérdése:
Miért nevet mindenen a 1,5 éves lányom?
Figyelt kérdés
Nem tudok neki parancsolni. Akármit megtiltok neki, csak kinevet. Az apja is bármit mond neki, azt hiszi játék és csak nevet.2014. febr. 10. 00:25
1/2 anonim válasza:
Jaj neharagudj én is elmosolyodtam nagyon édes lehet!:) Na de komolyra véve a dolgot ne kiabálj hanem határozott hangon próbáld elmagyarázni és mutogatni neki, hogy mit nem szabad ha kell 100-szor amíg meg nem érti..
2/2 anonim válasza:
Határozottabbnak kell lenni. Ha neked ez nem megy alapból, mert nem olyan a hanghordozásod, akkor vágj mérges arcot, nézd mereven, szigorúan a gyereket.
Ebből érteni fogja.
Én nem vagyok híve annak, hogy mondd el százszor, amíg meg nem érti, kinek van erre ideje? Közben egy csomó más értelmesebb dolgot csinálhattok. Nem mindegy, hogy egy kérést 1-2 perc alatt megért, betart a gyerek, vagy 20 percet kell neki rimánkodni. A nap folyamán pedig több szabályt, elvárást is be kell tartania, ha ezzel telnek el órák, azzal csak kikészíted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!