Mit tehetnék a 3 évesemért? A lányom minden reggel azt visítja, nem szereti őt a bölcsis gondozónénije.
Igen, én is így gondolom, hogy valami történhetett. Hozzátartozik, hogy előtte imádta a bölcsit, van két kis barátja, akikkel néha "rosszalkodtak" , egy délután közölték, hogy szétszedték őket, nem engedték őket játszani együtt. Másnap reggel a Lányom azt mondta, hogy többet nem rosszalkodik, mikor kérdeztem, tehát gondolom jól leszidták őket. Utána volt dadogása is, amit élettani dadogással magyaráztak, már ebben sem vagyok biztos.
Kivenni sem igazán tudom a bölcsiből.
Ja, én is próbáltam megbeszélni,-de csak hárítani szeretnek -de értsem meg , hogy ez még mindig a reggeli elválás, csak nekem szól. Más gyerek szerint meg szülő is hallotta már kiabálni.
A lányom annyit mond, hogy ez a gondozó azt mondta neki, hogy buta, mert nem szeret senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!