Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tehetnék a 3 évesemért? A...

Mit tehetnék a 3 évesemért? A lányom minden reggel azt visítja, nem szereti őt a bölcsis gondozónénije.

Figyelt kérdés
Fél éve ez megy, nem szeret azóta bölcsibe járni, minden reggel egy katasztrófa. A gondozónénik szerint,semmi baj vele, ez csak nekem szól(még mindig). Hát, nem tudom. Nem igazán segítőkészek a gondozók, mit tehetnék, hogy jobb legyen a lányomnak?

#bölcsőde #gondozónő #nem szeret menni bölcsibe
2014. jan. 30. 11:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem valami biztosan történt ő és a gondozó között,amiért ilyet mond,már fél éve! Eddig hogy birtad,hogy csak most gondolod,hogy baj lehet? Én már biztos léptem volna, ha nem mondják meg,hogy mi történt a gyerekkel,akkor kivettem volna onnan. Ez nem normális állapot! Szerintem ez komolyabb dolog. Nálunk is volt ilyen, egyik napról a másikra a gyerekem nem akart menni,önkivületi állapotban visitott reggel. Elmondta,hogy mi a problémája,mi történt ő és a gondozók között, olyanért szólták le,amiről nem tehet, szóval én bementem és mondtam,hogy nem viszem,mert úgy ordit,hogy nem lehet felöltöztetni, és elmondtam,hogy miért nem akar menni. 2 napig nem ment. Elmondtam neki,hogy voltam bent és szóltam,most már nem lesz semmi baj. És lám, mosolyogva ment ezután. Szóval a gyermeket kérdezd,hogy mi történt, a gondozók szeretik eltitkolni,vagy észre se veszik,hogy zokon esik a gyereknek valami.
2014. jan. 30. 12:17
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, én is így gondolom, hogy valami történhetett. Hozzátartozik, hogy előtte imádta a bölcsit, van két kis barátja, akikkel néha "rosszalkodtak" , egy délután közölték, hogy szétszedték őket, nem engedték őket játszani együtt. Másnap reggel a Lányom azt mondta, hogy többet nem rosszalkodik, mikor kérdeztem, tehát gondolom jól leszidták őket. Utána volt dadogása is, amit élettani dadogással magyaráztak, már ebben sem vagyok biztos.

Kivenni sem igazán tudom a bölcsiből.

2014. jan. 30. 12:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Ja, én is próbáltam megbeszélni,-de csak hárítani szeretnek -de értsem meg , hogy ez még mindig a reggeli elválás, csak nekem szól. Más gyerek szerint meg szülő is hallotta már kiabálni.

A lányom annyit mond, hogy ez a gondozó azt mondta neki, hogy buta, mert nem szeret senkit.

2014. jan. 30. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!