Kipanaszkodhatom magam? Rettenetes ez a gyerek?
Én szülinap miatt sem mennék át. A Nagyszülők is megérthetik, hisz látják ők is, hogy hogy viselkedik.
1-es voltam
Nyugodj meg.
Ne találkozz velük többet, én is jártam így sajnos, meg is mondtam nekik hogy a gyerekük egy neveletlen, kis görcs. Szerencsére azóta össze sem futottunk.
Nálunk pont ugyanez volt.
Lányom 19 hónapos volt uncsitesó 3 éves. Fojtogatta a lányomat, anyuka meg egy picike ejnye-bejnyével letudta. Mi a nagyszülőknél lakunk, így nem tudtuk beszüntetni a kapcsolatot, sőt anyukámtól rendszeresen megkaptam, hogy miért ill hogyan útálhatom a másik unokát, mert erről nem a gyerek tehet, de a szülőkkel sem lehetet persze beszélni erről, mert az ő gyereküknek lelke van, és benne van adackorszakban.
Ha tehettem volna biztosan megszűntetem a kapcsolatot. Egyébként azóta eltelt 3 év, már jól kijönnek, az unokatesónak persze azóta sem igen lehet nemet mondani, mert anyukája szerint sérül a kislelke...
Nagyon nehéz időszak volt nekünk, mert az uncsitesó nagyon nehéz eset -volt- több szempontból, nekem jó tanuló pénz volt az az egy előnye volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!