Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A ti gyerekorvosotok is olyan...

A ti gyerekorvosotok is olyan kevés időre irja ki a gyereket, hogy annyi idő alatt képtelenség meggyógyulni?

Figyelt kérdés
Nekem olyan fura,hogy 2-3 napokra irja ki+a hétvége, de ennyi idő alatt sose gyógyul meg még a legenyhébb taknyosságból se! Tavaly szept-ben kezdte a kisfiam az ovit,azelőtt sose volt beteg,most meg sorozatban...És nem tud meggyógyulni 3-4 nap alatt...Régen gyerekkoromban minimum 1 hétre kiirt az orvos,még ha szimuláltam akkor is,most meg... Most mondtam is legutóbb az orvosnak,hogy nem maradhatna egész hétre?? Mert már küldte volna vissza hét közepén,közbe meg még az antibiotikumot se szedi be annyi idő alatt! Van,hogy szólok az oviban,hogy még nem megy ,hiába küldi az orvos,hogy mehet,de nem gyógyult meg. Szerintetek gáz,hogy mondtam,hogy maradhatna egész hétre otthon?
2014. febr. 8. 18:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nem pont fordítva van. nem írja ki a gyerekorvos, megnézi, kiadja a szükséges gyógyszereket, aztán mikor már úgy látom gyógyult, holnap mehetne oviba, akkor megint leviszem és kiadja az egészséges igazolást.

nem szoktuk ezt előre megbeszélni, hogy mennyi idő lesz, a végén találkozunk megint

2014. febr. 8. 23:11
 12/15 A kérdező kommentje:
Utolsó.igen,ez lenne a normális, ahogyan leirod.
2014. febr. 9. 08:30
 13/15 anonim ***** válasza:
ha antibiotikum kell akor 1 hétig nem mehet a gyerekem, de a doki is ugy adja az igazolást ki hogy pl szerdátol keddig.
2014. febr. 9. 11:42
 14/15 anonim ***** válasza:
a mi dokinénink minimum 1 hétre ír ki minket. Kontrollon pedig eldönti, hogy mehet-e vagy nem. Tehát 5 napot mindég itthon vagyok. Ha keddre vagy szerdára lesz beteg, akkor is utána hét keddre szerdára rendel minket vissza. Ezt sima náthánál is így csinálja. Így legalább kigyógyul rendesen. Én úgy szoktam, ha pl. szerdára rendel minket vissza, akkor is hétfőre kérem az igazolást. Én is dolgozom, táppénzen vagyok vele, de legalább így meggyógyul teljesen, és nem lesz újra 1 hét után újra beteg.
2014. febr. 9. 13:19
 15/15 anonim ***** válasza:

na nállunk meg pont fordítva van:túl sokáig akarja otthon tartani,mikor megyünk vissza kontrollra akkor még mondja ha megtudom oldani maradjon már még 2-3 napot hogy biztosan visszaerősödjön az immunrendszere!

Szerintem a te dokid ezt direkt csinálja,így tudja hogy hamar visszaesik a fiad újra mentek és újra írhatja nektek a gyógyszereket amiért ő súlyos pénzeket kap a gyógyszeripartól!

Én dokit váltanék a helyedben!

2014. febr. 9. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!