Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 98-104-es méretben (vagy 2-3...

98-104-es méretben (vagy 2-3 évesre való) lehet kapni hálózsákot és hol? Sehol nem találok, pedig kisfiam imádja és engem is megnyugtat, mert éjjel képtelenség őt takargatni.

Figyelt kérdés
Nem viseli a takarót/paplant, illetve annyit mozog-forog éjjel, hogy kb. 5 percet van csak rajta.
2012. szept. 22. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Vaterán és zsibvásáron szoktam keresgélni. A vaterán tudom, hogy van, aki varr vadi újat, téli vastagot válaszható mintában kb 5e-ért... Mi pl épp ma varrtunk egyet a lányomnak, mert amit találtam, az nagyon drága volt.
2012. szept. 22. 15:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Turkálókban néha lehet találni. nekem van kettő is most, amit egyáltalán nem használunk, mert az én kisfiam már nem tűr magán hálózsákot, így csak áll használaton kívül mindkettő. az egyik házilag toldott, hogy 3 éves korig jó legyen, a másik meg 18-36 hónapos méret. 1100/ db, plusz szükség esetén postaköltségért oda tudnám adni. ha mindkettő tetszik, akkor 2000+pk a kettő. ha érdekle, írj privit és lefényképezem mindkettőt
2012. szept. 22. 15:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is aukciós oldalon vettem anno, de csak vadiújakat féláron.

Még megvannak, pedig már nem használják a gyerekeim egy ideje, de még lusta voltam eladni :)

Van 2 db vastag, bélelt plüss, ami végig cipzáros és 1 db paplanos.

Ha érdekel, írhatsz nekem is privit.

2012. szept. 22. 16:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Kangaboo, Mária bababolt.

Mindkét helyen biztosan van mert a héten én is ezt kerestem.

Nem tudom Te merre laksz, Kangaboo úgy tudom több helyen van az országban a Mária bababolt a XIII. kerületben van.

Két éves a kislányom, mi is zsákot használunk.

Remélem tustam segíteni.

2012. szept. 22. 18:04
 5/8 anonim ***** válasza:
decathlon
2012. szept. 22. 18:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Én innen rendeltem, igény szerint varrják meg (méretet, vastagságot, színt te választhatsz), néhány nap múlva meg is érkezett. Jó minőségű, meg vagyok vele elégedve.

[link]

2012. szept. 22. 18:31
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítő válaszokat, azt hiszem hogy az Utolsó hsz. alapján rendelek a netről, méretre varrva.

Köszönöm Mindenkienk!

2012. szept. 24. 15:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Brendon
2012. szept. 25. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!