Miért nem szobatiszta éjjel?
Figyelt kérdés
4 éves volt a lányom májusban és egyszerűen nem tudom elhagyni neki az éjszakai pelust.Tökéletes gyerek okos ügyes nagyon értelmes kislány,és én bíztam benne hogy majd a nyáron sikerül de sajnos 2-3 száraz éjjel után ujból csak bepisilt.Azt gondolom az a baj hogy nem bírom felkelteni éjjel pisilni,de hogy keltsem fel nem bírom,nem ébred föl.Van valakinek valami normális tanácsa mit csináljak vele??2012. szept. 20. 13:22
1/2 anonim válasza:
Szia!
Fel ne keltsd!! A legnagyobb butaság lenne.
Tippem: Tegyél a lepedője alá pvc terítőt vagy gumilepedőt és hagyd pelus nélkül. Ha bepisil úgyis fel fog kelni, mert csurom pisi lesz mindene. Akkor csere. Nem kell semmi "intelem", csak ruhacsere, lepedőcsere, aludjon tovább.Pár hét,és hidd el meg fogja szokni, hogyha bepisil, akkor neki rossz. Mellé kell készíteni bilit, hogyha pisilnie kell csak üljön rá. Bár az én fiam 3 éves korától éjjelre is szobatiszta, de nem is nagyon kel fel este pisilni, lefekvés előtt pisil még, ha kell és végigalussza az éjszakát.
2/2 A kérdező kommentje:
Ezt már próbáltam napokon keresztül aludt a pisis pizsibe minden ejjel azt hiszed felkelt?
2012. szept. 20. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!