Miért szomjazik meg éjjel a 2,5éves fiam? Hogy lesz így szobatiszta?
este mielőtt lefekszik,iszik.majd ha éjjel nem is,de hajnalban tuti kér inni,és reggelig elfogy 2-2,5dl folyadék.Már próbáltam hogy nem adok neki,de akkor nem alszik vissza,sőt,sír hisztizik...hogy szoktassam le,vagy le kell egyáltalán?
Próbálkozunk a szobatisztaságra neveléssel,de nem erőltetem,ha akar felül a szűkítős wcre,vagy ha meleg van kint kisnadrágban van(persze nem szól,és hajlandóságot sem mutat arra hogy lehúzza a gatyót)
Elöször ugy is csak nappalra lesz szobatiszta.
én éjjel minimális vizet teszek a poharába,és azzal megelégszik,mert ugy érzi h kiitta mindet,de nem tudja h az kevesebb volt.
Simán. Február óta szobatiszta nappalra, március elejétől éjszakára is, s lefekvés előtt megiszik kb. 1 decit, éjjel (2 óra körül menetrendszerűen, ha meleg van) még 1,5-2 decit. Baleset pedig nincs. Sőt az enyém hisztizik az éjszaka közepén is, ha nincs teli a pohár. Pedig villanyt nem kapcsolok.
Én a nagy melegnek tudom be az éjszakai ébredéseket. Pár napja, mióta hűvösebb van, egyáltalán nem ébreszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!