Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért szomjazik meg éjjel a...

Miért szomjazik meg éjjel a 2,5éves fiam? Hogy lesz így szobatiszta?

Figyelt kérdés

este mielőtt lefekszik,iszik.majd ha éjjel nem is,de hajnalban tuti kér inni,és reggelig elfogy 2-2,5dl folyadék.Már próbáltam hogy nem adok neki,de akkor nem alszik vissza,sőt,sír hisztizik...hogy szoktassam le,vagy le kell egyáltalán?

Próbálkozunk a szobatisztaságra neveléssel,de nem erőltetem,ha akar felül a szűkítős wcre,vagy ha meleg van kint kisnadrágban van(persze nem szól,és hajlandóságot sem mutat arra hogy lehúzza a gatyót)

2011. jún. 10. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Elöször ugy is csak nappalra lesz szobatiszta.

én éjjel minimális vizet teszek a poharába,és azzal megelégszik,mert ugy érzi h kiitta mindet,de nem tudja h az kevesebb volt.

2011. jún. 10. 13:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert szomjas:-) Komolyan, hát én is kimegyek inni legalább 2x egy pohár vizet. Iszonyat meleg van. Kisfiam is iszik éjjel van, hogy megiszik 1,5-2,5 dl között egész éjjel.
2011. jún. 10. 14:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Simán. Február óta szobatiszta nappalra, március elejétől éjszakára is, s lefekvés előtt megiszik kb. 1 decit, éjjel (2 óra körül menetrendszerűen, ha meleg van) még 1,5-2 decit. Baleset pedig nincs. Sőt az enyém hisztizik az éjszaka közepén is, ha nincs teli a pohár. Pedig villanyt nem kapcsolok.

Én a nagy melegnek tudom be az éjszakai ébredéseket. Pár napja, mióta hűvösebb van, egyáltalán nem ébreszt.

2011. jún. 10. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
fiam is iszik éjjel,de szól is hogy pisilni kell.kb 3 hete szobatiszta,és éjjel se pisil be.
2011. jún. 14. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!