Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért pisil be a lányom éjjel...

Miért pisil be a lányom éjjel ha már szobatiszta?

Figyelt kérdés

nagyon hamar szoba tiszta lett,kb 1 hét alatt,amúgy 2 éves lett az,most 2.5 éves.

éjjel 1-2 baleset volt,nagyon könnyen ment,és aztán semmi gond nem volt,mostanáig.

már nappal bepisilt,nem akart ráűlni a bilire,

mire rájöttem h én nem figyeltem oda és a wc-be akar pisilni.

de ezek mellett elkezdődött az éjszakai bepisilés és szinte minden éjjel,

tegnap már pelust adtam rá,mert ennyit nem tudok ágyruhát mosni.

és nem tudom mi lehet a baj,mi ez a hirtelen bepisilés.

tudnátok tanácsot adni?

2012. aug. 3. 11:22
 1/7 anonim ***** válasza:
még kicsi, később lesznek ágytiszták. Persze vannak kivételek. Az enyém éjjel nem pisilt be, csak mindig nappal.
2012. aug. 3. 11:30
 2/7 anonim ***** válasza:
nálunk is ez ment hetekig,én is visszaadtam rá éjjelre a pelenkát.de aztán egyik napról a másikra elmúlt,most megint hetek óta nem pisil be.vannak ilyen visszaesések,de ennyi idősen ez nem gond
2012. aug. 3. 11:51
 3/7 A kérdező kommentje:

anyu azt mondja vigyem el orvoshoz,mert nekem is voltak ilyen problémáim igaz kicsit idősebben,ovi után h éjjel bepisiltem és kiderült gyengék a veséim.

csak én is vissza esésre gondoltam első körben.

2012. aug. 3. 13:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Kislányom is 2,5 és nappalra szobatiszta. De az éjszakai még nem meg. Van, hogy 4-5 éjszakai is eltelik úgy, hogy nem pisil be (ilyenkor is kap pelust) aztán ismét bepisil. Én arra gondolok, biztos egy hosszabb folyamat lesz ez, úgyhogy megnyugtattam magam és türelmesen várunk :)
2012. aug. 3. 13:40
 5/7 A kérdező kommentje:

az én lányom eddig nem pisilt be éjszaka.

kb 1 hét alatt szoba tiszta és ágytiszta lett,

nem pisilt be,csak az elmúlt 1 hétbe

2012. aug. 3. 15:41
 6/7 anonim ***** válasza:

második vagyok

mint írtam nálunk is ez volt.a fiam pár nap alatt lett szobatiszta és ágytiszta is.

nappal soha nem pisilt be.az éjszakai bepisilés kb 2 hónappal azután kezdődött,hogy ágytiszta lett,és egy hónapig tartott.azóta ismét nem pisil be éjszaka.szerintem várj pár hetet,és ha nem javul,kérdezz rá a dokinál

2012. aug. 3. 16:14
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. aug. 3. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!