A ti gyerekorvosotok is olyan kevés időre irja ki a gyereket, hogy annyi idő alatt képtelenség meggyógyulni?
Akkor engedi pár nap után, ha nem lázas és nem kell antibiotikum.
Azt gondolom, hogy azért tanult évekig, hogy meg tudja ítélni, hogy mikor mennyi ideig nem engedi közösségbe. Ha nem bízol meg az orvosotokban, inkább váltsál.
2.vagyok.
Ha csak náthás, arra a mi orvosunk nem írja ki a gyereket. Márciusig szinte folyamatosan taknyosak a kicsik, ezt mondta a doktornőnk, és így nem írja ki, mert végig otthon maradhatna márciusig.
Bocsi, hogy offolok, csak szeretném megkérdezni, hogy az oviból való hiányzáshoz szükség van orvosi igazolásra?
Külföldön lakunk és itt nem kell dokis papír.
Különben teljesen egyetértek veled, én sem vinném amíg nem gyógyult meg teljesen és szerintem az is teljesen normális, hogy szóltál a dokinak. Ha továbbra is így írja ki, én tuti orvost váltanék. Elég fura érv a többi kommentelőtől, hogy ő az orvos, hiszen mindannyian tudjuk, hogy ahány orvos annyiféleképpen állnak a dolgokhoz.
2.vagyok.
Ha megtehetném én sem vinném, de dolgozom és nem tudom megoldani, hogy minden orrfolyásra itthon maradjak. Az lenne a jó, de a többség, aki dolgozik, nem teheti meg.
Megint én vagyok :-).
3,5 éves, szept.óta ovis. Általában igen. Novemberben nátha nélkül lett középfülgyulladása, de ha "csak" az orra folyik, az el szokott múlni szövődmény nélkül. Elég sok mindent elkap, múlt héten mandulagyulladása volt, hétfőn ment oviba, de tegnap óta taknyos. De van étvágya, jó kedvű és nincs hőemelkedése sem. Adok neki Immunotrofinát, rengeteg zöldséget-gyümölcsöt eszik. Reménykedek, hogy szeptembertől megerősödik az immunrendszere és nem lesz ilyen beteges. Ovi előtt összesen 3x volt beteg, meg persze a náthák. Szept.óta meg már 3x kapott antibiotikumot :-(.
Kisfiad mennyi idős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!