Minden nap fürdik/zuhanyzik ovis gyereked?
Figyelt kérdés
Szerintetek gáz,ha pl csak 2 naponta? Néha már olyan hulla vagyok, nálunk 1 óra hossza a fürdés...2014. febr. 3. 19:47
1/32 anonim válasza:
Őőőő még egy csecsemőt is naponta fürdet az ember.mi olyan fárasztó abban,hogy fürdik a gyerek?
2/32 anonim válasza:
Néha kimarad. 1 héten 5x fürdik átlagba.
3/32 A kérdező kommentje:
Úgy értem,hogy amikor nem fürödne,akkor is persze áttörlöm nedves törlövel,tiszta bugyi és ruha,arcmosás...Szóval nem úgy maradna 2 napig,ahogy van... Ez gáz?
2014. febr. 3. 19:49
4/32 anonim válasza:
Kb. hetente hatszor fürdenek, de sokszor nekem sincs türelmem hozzá, olyankor gyorsan lezuhanyozom őket, 15 perc alatt lezuhanyzik a három gyerek.
6/32 A kérdező kommentje:
az fárasztó,hogy könyörgök,hogy menjen be,aztán végre bemegy, aztán meg nehezen akar mosakodni,kijönni, szóval eléggé fárasztó...
2014. febr. 3. 19:52
7/32 anonim válasza:
nagyon. Hozzá tartozik a mindennapi higiéniához. Akkor te sem fürdesz minden nap? Első perctől kezdve fürdetem a kisfiamat minden nap. 5 éves, eddig talán 2-3x maradt ki fürdés, még pici korában. Ennyire ne legyél lusta...
8/32 anonim válasza:
Igen, minden nap zuhanyzik. Néha fürdik. De akkor korábban megyünk a fürdőszobába, rászánjuk az időt. A fiam 4 éves, persze noszogatni kell, de jobbára egyedül fürdik, csak segítség kell.
9/32 anonim válasza:
Zuhanyozd le akkor és kész. Hány éves?
10/32 anonim válasza:
Az enyémek nagyon szeretik, nem kell könyörögni. Nálatok nem működik, hogy megfogod, levetkőzteted, beviszed a kádba és lezuhanyozod? Szerintem nem tart tovább, mint letörölgetni. Egyébként nem nagyon gáz 2 naponta fürdetni, szerintem nem Te vagy az egyetlen, aki nem naponta fürdeti a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!