Sinupret csepp jó orrdugulásra? 3 éves a fiam és hetek óta náthás (ovis), orrcseppet nem akarok már használni, a tengervizes spray meg önmagában nem elég. Kicsit köhög is.
náthára nekünk a múltkor egy helyettesítő doki val mi gyógyszertári kikevert orcseppet írt,az nagyon jó volt!Nemtudom már mi volt a neve de rákérdezhetsz a ti dokitoknál is!
Orrdugulásra feldarabolt vöröshagyma éjszakára a szobájába a felszabaduló illoolajok nagyon jól kitisztítják a légutakat!de napközben ahol többet vagytok oda is tehetsz csak hát egy kicsit büdi!
Köhögésre:vastagon a hátát mellkasát házi disznózsírral bekenni elalvás előtt és dupla poló hogy dunsztba legyen a gyerek!Plusz még köhögésre ez is nagyon jó: [link]
Én most szembesültem azzal, hogy orrdugulásra a baby luuf balzsam is kiváló! Fiam köhög, és dugul az orra. A köhögés miatt kenem be a hátát éjszakára, de utána pár perccel tök tisztán veszi a levegőt az orrán.
Ezek a köptetők, inkább csak feloldják az orrból IS a váladékot, de az orrdugulás nem lesz jobb...
Nasivin sanft napi 3-szor, max. 2 hétig mehet - ezt nekem gyerek fül-orr-gégész mondta (7-szer semmi estre sem!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!