Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hany eves korban adtatok...

Hany eves korban adtatok pattogtatott kukoricat a gyereknek?

Figyelt kérdés
Legyszi ne nevessetek ki de kisfiam 4 eves es nem merek neki adni mert felek, hogy megfullad. Nekem egyszer feltapadt a torkomra a pattogtatott kukorica heja (az a barnas valami ami rajtamarad a kukorican miutan kipattogott) es nem volt kellemes. Jarunk tobbszor moziba es multkor is kerte, hogy vegyek neki mert meg szeretne kostolni. Mondtam, hogy kerjen inkabb valami mast mert feltem neki venni de olyan szomoruan nezte, ahogyan mas ette. :(
2014. jan. 31. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Az Én lányom 21 hónapos és már eszi, semmi baja nincs tőle.
2014. jan. 31. 12:32
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
lassan 3 éves most kapott először,2,5-3 éves korig nem is jó a gyereknek a kukorica szóval nem vagytok elkésve
2014. jan. 31. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Az enyém már 9hónaposan megkóstolta :D bár csak véletlen volt :)

nyugodtan adhatsz neki, bár én a mozisat kerülném, mert annyi sót ráraknak, hogy az valami rettenet.

2014. jan. 31. 13:03
 4/6 anonim ***** válasza:

2 éves kora körül már ette

OFF:4 évessel moziba???

2014. jan. 31. 14:18
 5/6 anonim ***** válasza:
3 évesen, idén karácsonykor evett először. Azóta is imádja. De azért a szívbaj elért, amikor evés közben egyszer-egyszer elköhintette magát, és rohantam a vízért, szerencsére semmi baja nem lett. Azt már az lején elmondtam neki, és figyeltem is, hogy "egyszerre csak egyet, és szép lassan esszük". :)
2014. febr. 1. 23:07
 6/6 A kérdező kommentje:

Kosoznom szepen a valaszokat.

Kisfiam szereti a mozit neha vasarnaponkent elszoktunk menni kisgyerekes baratokkal megnezni valami gyerekfilmet utanna meg jatszohazba. Utoljara a "Frozen"-t neztuk meg nagyon szerettek a gyerekek. 4-5 eves korosztaly. Ferjemmel is volt megnezni a repuloket nekem ezzel nincs semmi gondom.

A popcornra szerencsere nem tesznek sok sot (kulfoldon elunk es itt eleg sotlan eletmodod folytatnak :) )

Koszonom megegyszer a valaszokat.

2014. febr. 3. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!