Van itt olyan szülő, akinek bejött a drasztikus étkezés?
Gondolok itt arra, hogy ha nem eszed meg most, akkor következő étkezésnél megkapod.
Vagy, a csak ez van, nincs más és nem is lesz.
A lányom 2,5 éves. Tipikus fényevő gyerek. Bölcsődébe jár szeptember óta. Mindenki azt mondta, hogy mekkora változás lesz majd, enni fog, stb.. hát persze. Az étkezési díjat tök felesleges fizetnem, csak az ablakon dobom ki minden hónapban. De, kötelező, tehát így jártam.
Itthon is alig eszik. Reggeli - vacsora számára a kakaó és semmi más.
Ebédre alig eszik, nem válogat. Odáig el se jutunk. Szimplán nem és kész.
Épp hogy 13 kiló, ami szerintem igen kevés az életkorához képest. A gy.orvos és a védőnő sosem szól, nekik nincs negatív észrevételük. A védőnő mindig azt mondja, hogy lehetne ennél rosszabb is. Mégis mi?! Fényből se táplálkozna?!..
Szóval, már kicsit unom és most már kezdek besokallni tőle.
Kíváncsi lennék, hogy kinek milyen megoldása van ezekre a problémákra és kinek mi jött be?
Ja, multivitamintól kezdve a vason át mindennel próbálkoztunk már.
A súlya szerintem teljesen rendben van. Az egyik gyerkőcömnek vannak olyan időszakai, hogy kevesebbet eszik mint kellene. Na nem úgy mint a tiéd, eszik akkor is csak nagyon keveset. Nekünk az a fajta multivitamin vált be, amelyikben főleg a B-vitaminok vannak többségben.
Nem tudom nálatok kapható-e, de érdemes lenne kipróbálnod. Ha ilyen nincs, próbálj ki valamilyen B-komplex tipusút, amit lehet ilyen kicsinek is adni. Anno az időmben is azt adtak nekünk.
Ez is nagyon jó, ebben is van probiotikum és B-vitamin. Szopogatós tabletta, bár nem tudom ez a fajta is kapható-e nálatok. Ha ezt szedték (akkor szoktam adni nekik ha antibiotikumot szedtek) akkor mindig észrevettem, hogy többet esznek, pedig a nagyobbaknak nagyon nem kell a több kaja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!