Drasztikus gyereknevelés? Tényleg nem vagyok normális?
Őszintén? Szerintem túlzásba viszed.
Vegyél egy mosható ágyterítőt és dobd be a gépbe hetente. Semmi nem fog történni. A gyerek az gyerek, ugrál az ágyon. Az a dolga.
Vagy neked fontosabb az ágyad, mint a gyerekeid?
Félre ne érts, értem én, hogy nem szereted és bosszant, DE van rá megoldás anélkül, hogy terrorizálnád a gyereket a nagy semmiért kb. Semmi jóvátehetetlent nem csináltak, nem bántottak senki. Véleményem szerint.
Hát nem tudom, én is imádtam az ágyon ugrálni. Ugráltam is. Persze mondták, hogy ne ugráljak, mert leesek. Sose estem le. De soha nem bántottak érte. Mondjuk anyukám minden nap elrakta az ágyneműt az ágyneműtartóba és a franciaágyra egy nagy plédet terített.
2.
Van rajta pléd, de az semmit sem ér, amikor trambulinnak használják, mert egy pillanat alatt csomókba gyűrve hever fél km-rel arrébb, vagy a földön. Tényleg nem tudtam már, mit tegyek (voltak emiatt büntisarokban, de ezek szerint semmit sem ért). Öt perc múlva utánuk mentem, és úgy láttam, hatással volt rájuk az akció (nem kiabáltam egyébként, mikor ledobtam a kabalákat). Megkérdeztem, milyen érzés volt koszban látni az állatkákat, mondták, hogy rossz, és azt ígérték, nem piszkálják többet az ágyamat. Mondtam, hogy nekem is rossz, amikor látom, hogy koszos, hiszen abban fekszek, kell nekem is a kis kuckó. Nem tudom, majd meglátom, mi sül ki ebből. (Amúgy is zizi vagyok mostanában, és bizony első pillanatban annyira felforrt az agyam, hogy kedvem lett volna nyakon teremteni a nagyobbikat, amikor a képembe vigyorgott, de inkább elmentem uborkát hámozni.)
Köszönöm szépen az összes választ!
Szerintem nem volt benne semmi durva amit csináltál.
Legalább hatásos volt.
Magamat ismerve én is tennék ilyet hasonló esetben :)
szerintem egy gyereknek meg kell tanítani,hogy az ágy alvásra pihenésre való.nekem négy évesem van,de nem ugrál az ágyon,arra való a trambulinja.ha bepróbálkozik,mehet a szobájába
cipővel meg nem mászkálunk be a lakásba,az előszobában levesszük,mezítláb vagyunk itthon(panel,így nem kell papucs sem)
szerintem jól tetted,amit tettél,de én tuti nem mosnám ki az alvós állataikat,mossák ki ők
Nem csináltál semmi rosszat,de én is azt a módszett alkalmazom,hogyha valamit összekoszol a fiam vagy kiborít törölje fel mossa ki.(4 éves)
Nekem is ugrál az ágyon de zokniba vagy mezítláb.
Az előszobába a cipőt le kell venni.Teljesen tisztába van ezzel a gyerek.Nem szokott cipővel bejönni a szobába,sőt rászól az apjára és a nagymamára is ha bejönnek cipővel.
Az én fiam nagyon sokszor leesett már az ágyról.Egyikből sem tanult.Imád ugrálni az ágyon.
Nekünk a pisiléssel volt gond eleinte mindig körbepisilte a wct...persze direkt.Már mikor sokadjára csinálta megelégeltem és vele mosattam fel...még kétszer játszotta ezt el...azóta soha többet,nem akarja a földről mosni a pisit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!