Ez normális, hogy 2,5 éves kisfiam, minden nagyobb étkezés után kakál? Ez akár napi 3at is jelent, ha van étvágya és rendesen eszik.
Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 14:25
1/9 anonim válasza:
igen, az a normális, ha az ember annyiszor megy nagy wc-re, ahányszor eszik.állítólag
2/9 anonim válasza:
Gyors az emésztése, vagy jó sok rostosat eszik. Vagy is-is. Amíg rendesen fejlődik a súlya is, szerintem nincs miért aggódni.
3/9 anonim válasza:
Normális persze,én a mai napig is ilyen vagyok,mindig is ilyen voltam,nincs ebben semmi kivetnivaló.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,valószínűleg tényleg gyors az emésztése,mert az édesapja is ilyen.Csak érdekelt,hogy ez nem e baj.
2013. júl. 13. 18:29
5/9 anonim válasza:
Ne is mondd:) Az én egyik kisfiam is ilyen, 1 nap 3-at kakál...A "baj" csak az, hogy van mellette egy ikertesója, aki nem ilyen ugyan, de így is "nyakig állok a kakában" minden nap:) Már kivagyok a sz@ros pelenkáktól:) KOmolyan, nem tudom megszokni!!!
Ja, az én drága kicsimnek is van ám étvágya, habzsol(na) rendesen,ha hagynám! Bármit bármikor képes megenni. A tesója már nem , ő vékonyabb is, nem is kál ennyit.
6/9 anonim válasza:
Gastrocolikus reflexnek hívják, teljesen normális dolog .
7/9 anonim válasza:
Szia! Ha semmi más baja nincs, akkor normális.
De ha pl. szokott fájni a hasa, vagy puffad, akkor élelmiszerallergia is lehet, pl. a gluténérzékenyeknél ez van.
8/9 A kérdező kommentje:
Hálistennek nincs semmi baja,nem panaszkodik,hogy fáj a hasa meg semmi ilyesmit nem vettem észre rajta.
2013. júl. 14. 17:21
9/9 anonim válasza:
Elhiszem, h kellemetlen a gyakori pelenkacsere, de áld az eget, h remekül működik az emésztése. :) 20 éves koromig elég komoly szinten székrekedős voltam, azt hittem gyerekként, az emberi élet része a hasfájás. :( És hát a közérzetre a figyelemkoncentrációra is negatívan hat a székrekedés. Én összeteszem majd a két tenyerem örömömben, ha a leendő gyerekem is annyit fog kakilni, ahányszor étkezett, de minimum napi kétszer. Persze csak ha nem szervi baj, allergia, hasmenés stb okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!