Anyukák, akik tanítják olvasni a gyereküketv (3-4 évest). Milyen módszert használtok?
Figyelt kérdés
Szintetikus, globális, kombinált?2014. jan. 29. 15:18
21/25 anonim válasza:
Majd ha iskoláskorában mindenféle problémád lesz a gyerekkel ne csodálkozz!
S az utolsó nagyon jókat írt!
gyógypedagógus (aki tanulási zavarokkal foglalkozik)
22/25 anonim válasza:
15-ös: nem lesz okosabb egy gyerek, mint a többiek attól, hogy olvas 3-4 évesen!! (egy másik gyógypedagógus)
23/25 anonim válasza:
isten ment 3 évest olvasni tanitani ,ha kérdezi akkor válaszolj de tanitani tilos ahogy itt már páran írták nem atoll lesz valaki okos hogy tud már olvasni,olvasni inkább iskolába tanuljon meg akkor nem fog unatkozni.
24/25 anonim válasza:
3 éves ikreim vannak. Megértem mindkét szülői hozzá állást. Nekem a 2 fiam teljesen különböző. Egyik "játszós" gyerek,másik "tanulós" gyerek. Pedig egyformán neveljük őket, de ha egy gyerek él-hal az információkért akkor egyszerűen nem tudod visszafogni. És szerintem nem is kell. Ha akar tanuljon!!!
A "tanulós" gyermekünk is olyan dolgokat tud, sőt tudott már 2-2,5 évesen is, hogy inkább le se írom. De a "játszós" gyermekük viszont teljesen átlagos 3 éves. Imádjuk mindkettőjüket ás támogatjuk őket abban amit szeretnének.
25/25 anonim válasza:
inkább egy kis Vekerdyt javasolnék neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!