Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bolti Mizo dobozos kakaó nem...

Bolti Mizo dobozos kakaó nem fogja be a gyerek hasát?

Figyelt kérdés
Akinek ezt issza gyereke nem tapasztalt ilyet?4 éveseim nem igazán szeretik a tejet nagy ritkán isznak egy picit.Most erre a kakaóra nagyon rákaptak.3* is kérnek egy nap annyira ízlik nekik.Az a baj,hogy így is szorulásosak,főleg az egyikük,és tartok tőle,nehogy ez még rátegyen nekik.
2014. jan. 28. 16:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ez olyan mértékben mű, és a kakaótartalma is olyan kicsi, inkább aroma van benne, hogy nem hiszem, hogy ez okozza legfőképpen a bajt.

De szerintem azért nézz rá, miből is van, mert még én magam sem szeretem meginni, nemhogy a gyerekemnek adjam :(

Permeátum van benne még tej helyett is, ami köztudott, hogy a tejgyártás szemete, szó szerint, régen egyszerűen kiborították! Mellette (rákkeltő) édesítőszer, aroma, stb )

(Összetevők:

aceszulfám-K, aroma, cukor, édesítőszer, fruktóz, karragén, nátrium-ciklamát, nátrium-foszfát, permetátum, zsírszegény kakaó)

2014. jan. 28. 17:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.Igen,én is néztem,hogy elég sok hülyeség van benne,de ezt így nem tudtam,ahogy leírtad.
2014. jan. 29. 08:39
 3/3 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=L_SFQNP6I4k Szerintem ne akard inkább ezt itatni a gyerekeiddel...
2016. márc. 16. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!