Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Retteg a hajmosástól három...

Retteg a hajmosástól három évesem, hogy jussunk túl ezen?

Figyelt kérdés
Iszonyúan kikészül minden hajmosától, pedig néha több, mint egy hétig húzom, mert sajnálom... :( Nemcsak sír meg ordít, hanem látszik, hogy retteg tőle, ki akar szállni a kádból, könyörög, hogy ne! Próbáltuk lassan, gyorsan, játékosan, szépen beszélve hozzá, határozottan beszélve hozzá, zuhannyal, pohárból öntve, csak kézzel lelocsolgatva, gyerekes, szemet nem csípő samponokkal, de hiába. Ott a rémület a szemében. :( most már a fürdés közeledtél is közli, hogy ő nem akar fürödni, pedig mondom neki, hogy nem lesz hajmosás. Ja, és az apja is próbálta már, nála ugyanez a helyzet, kb. negyed óra szenvedés után sikerült úgy-ahogy megmosni a haját, közben átöleljük, beszélünk hozzá, stb. Volt vkinél már ilyen?
2014. jan. 28. 13:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
igen,nállunk is ugyanez volt és ez meghozta a változást: [link]
2014. jan. 28. 13:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt ismeritek? Próbáltátok?

[link]

2014. jan. 28. 13:27
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
:D bocsi, hogy másodikként is ezt ajánlottam, épp írtam a választ, amikor megelőzött más :) Tényleg jó találmány :)
2014. jan. 28. 13:27
 4/13 A kérdező kommentje:
szuper!!! életemben nem hallottam még ilyesmiről. S ezt hol lehet kapni?
2014. jan. 28. 13:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hajmosó karika a neve, bármelyik bababolt, vatera, teszvesz, stb. :) Sok sikert és jó hajmosást! :) Érdemes úgy bevezetni, hogy először ti veszitek fel és mossa meg ő a ti hajatokat benne, és láthatja, hogy egy csepp víz sem megy az arcotokra, és akkor napok múlva talán megpróbálja ő is. Közben meg mutatni, mennyire élvezitek, ahogy "esik az eső, és ti eresz alatt álltok" :)
2014. jan. 28. 13:33
 6/13 anonim ***** válasza:
Próbáld ki mindenképpen, de a mi lányunk nem hajlandó felvenni, már ettől is ordít és tépi le magáról, majd a hajmosást is végigordítja. A hajszárításról meg ne is beszéljünk.
2014. jan. 28. 13:36
 7/13 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm!
2014. jan. 28. 13:37
 8/13 anonim ***** válasza:
DE jó!! Hát ilyet még én sem láttam korábban, de most rögtön meg is rendeltem. :)))
2014. jan. 28. 13:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Figyi nekem csak az valt be, hogy a kád mellé tettem a széket, azon hanyatt feküdt es igy mostam kancsóval vizzel a hajat.csak igy nem fél. ..azt mondta olyan, mint a fodrász. Egy próbát megerhet nektek is.
2014. jan. 28. 14:00
 10/13 anonim ***** válasza:

Most néztem a Brendon oldalán, 2 ezer forint.

Én szerintem veszek egyet a lányomnak. Aztán maximum megy a szekrény mélyébe. Egy próbát megér :))

Kétezer forint meg nem a világ vége! :)

2014. jan. 28. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!