Mikor és hogyan jussunk el odáig fél éves babával, hogy kiváltsunk egy étkezést hozzátáplálással?
Az én lányom 7-8 hónapos korára hagyta el a cicizést a nappali étkezések után. Reggel-este még sokáig cicizett, de napközben hétről-hétre többet evett "normális" ételekből, és egyre kevesebb szopit igényelt. (Először uzsira, majd tízórai, végül ebédre hagyta el a cicizést.) Én mindig megkínáltam, ő meg idővel elutasította. Én is 5 hónaposan kezdtem amúgy a hozzátáplálást.
Nálunk ez a tapasztalat.
uzsikor nem szabad kóstoltatni!!! térj át a 10óraira és 3-4 naponta hozz be új ízt. keverd is a már kóstold ízeket, így előbb utóbb megtalálod azt ami tényleg ízlik neki! és ha 1 hónapja kóstoltatsz akkor az ebédet is elkezdheted szép lassan kiváltani főzire :)
de kóstoltatni csak délelőtt szabad!
új ízt nem szabad délután adni. ha akkor adod akkor pont éjszaka jön ki az allergia és se azt nem veszed észre ha kipöttyösödik de a legrosszabb esetet se, éjjel ha befullad akkor nem fogod észrevenni így segíteni se tudsz amire eleve csak percek vannak.
persze ritka egy ilyen allergia, de nem tudhatod...
PERSZE :) HA ÍGY VAN AKKOR ÖRÜLJ NEKI! AKKOR VISZONT AZ EBÉDET KÉNE KIVÁLTANI :)
bocs, beragadt a cl...
kóstoltasd vele a brokkolit, zöldborsót (passzírozva), cukkinit, zöldbabot, meg persze a sima tök is mehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!