Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, most őszintén,...

Anyukák, most őszintén, magadra ismersz a videóban?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi lennék ki ismer magára egy kicsit is a videóban. Őszinte válaszokat kérnék ;)

[link]

Nekem könnyeket csalt a szememben, mert részben magamra ismertem :(

2014. jan. 28. 09:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
60%
Soha nem gépezek, ha a gyerekwm itthon van. Nem is értem minek szül az ilyen. A kérdezőnek meg ocsmány stílusa van, gondolom nem kevésbé ingerültebb amikor a szegény gyereke megzavarja netezés közben. Azért kíváncsi lennék, hogy mit szólnak ehhez az apukák. Vagy netán azok is így viselkednek? Csak a gyerekeket sajnálom, mert ez nem egy olyan probléma amit ne lehetne megoldani csak egy pici önuralommal. De úgy látszik ma már csak divatból szaporodnak egyesek.
2014. febr. 9. 11:22
 22/29 anonim ***** válasza:
Igen, megható. Szerencsére csak kis mértékben ismertem magamra, de köszi, jó lecke volt.
2014. febr. 9. 19:29
 23/29 anonim ***** válasza:
21es a te stílusod sem a legmegfelelőbb
2014. febr. 9. 19:32
 24/29 anonim ***** válasza:
Nem egyáltalán nem ismerek magamra, az egész egy sarkított műanyag valami. Szoktam gépezni, de azért az túlzás, hogy a gyerek nem kap inni, nem játszanak vele a gépezés miatt vagy összegyűrik a rajzát. Egy-két szélsőséges esetet leszámítva egy kamuvideó az egész, nagyon utálom az ilyeneket.
2014. febr. 10. 07:36
 25/29 anonim ***** válasza:
21-es-nel a pont!Nyomorult????!!!!Azert,mert nem tetszo valaszt kuldott?Bravo,Kerdezo!!!
2014. febr. 10. 15:03
 26/29 anonim ***** válasza:

Én soha nem számítógépezek mikor otthon vagyok! Ha otthon vagyok, akkor csak a lányommal vagyok, mikor még nem mentem vissza dolgozni, akkor is csak akkor kapcsoltam be a laptopot, ha ő aludt!

Sajnálom, ha vannak anyák, akik így tesznek, nem tudom megérteni, hogy lehet egy gépezet fontosabb a saját gyermekénél, amit valószínűleg a világon a legjobban várt, szeret, stb... Soha nem kapjuk vissza azt az időt mikor még játszhatunk, törődhetünk velük! Sajnos ez van, ez a mai világ...

Az internetes beszélgetések helyett (skype, facebook) pedig személyes emberi kapcsolatok kellenének! Ide is nagy ritkán jövök fel, mielőtt valaki ezt megjegyezné... Szedjétek össze magatokat, amíg nem késő!

2014. febr. 10. 15:08
 27/29 A kérdező kommentje:

Kedves 21-es és 25-ös... Mivel a moderátor törölte a kedves válaszadó igen csak gusztustalan válaszait, így nem tudhatjátok mire is adtam ilyen választ. Megsúgom eléggé sértő volt. Engedjétek meg had vonjak le én is következtetést :) Mivel fingotok nem volt miről is volt szó, így elhamarkodottan reagáltatok, uh. biztos az életben is elhamarkodottan cselekszetek, így biztos a figyelmeztetés helyett már csattanak is a pofonok... hát sajnánlom a lurkókat.

és hát "ott a pont "-25-ös, te még a kérdésre sem válaszoltál, egyáltalán minek jöttél kommenteleni??? Na hol a pont :) ? Hát itt... pápá

2014. febr. 10. 17:07
 28/29 anonim ***** válasza:
Igen,igen,legyen neked igazad....Hogy a kerdesedre valaszoljak:Soha nem gepezem,ha a gyerek ebren van,most epp oviban,tegnap aludt,ugyhogy nem,nem ismerek magamra ebben a giccses muvideoban!Te viszont magadra ismertel,ugyhogy ha te az en gyerekem sajnalod,hat en ugyanugy sajnalom a tied.A stilusod nagyon serto es meg ha annyira ronda valasz erkezett,te miert alacsonyodsz ugyanarra a szintre?Nevetseges vagy,ugyhogy en nem szandekozom tobbet az ertekes idot erre a buta kerdesre vesztegetni,te viszont csak valaszolgassal,sertegessel tovabb,ha ettol jobban erzed magad!Pa-pa! ;D
2014. febr. 11. 10:04
 29/29 anonim ***** válasza:
Bár már régebbi a kérdés, de csak most találtam meg. Kb. másfél perc után bőgtem rajta, ahogy ezt az előttem szólók is írták, jó lecke volt! Annyira szeretem a kislányomat, nem értem néha miért fontosabb a netezés, mint az Ő kis lelke :-(
2014. febr. 17. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!