Anyukák, most őszintén, magadra ismersz a videóban?
Csak kíváncsi lennék ki ismer magára egy kicsit is a videóban. Őszinte válaszokat kérnék ;)
Nekem könnyeket csalt a szememben, mert részben magamra ismertem :(
Én soha nem számítógépezek mikor otthon vagyok! Ha otthon vagyok, akkor csak a lányommal vagyok, mikor még nem mentem vissza dolgozni, akkor is csak akkor kapcsoltam be a laptopot, ha ő aludt!
Sajnálom, ha vannak anyák, akik így tesznek, nem tudom megérteni, hogy lehet egy gépezet fontosabb a saját gyermekénél, amit valószínűleg a világon a legjobban várt, szeret, stb... Soha nem kapjuk vissza azt az időt mikor még játszhatunk, törődhetünk velük! Sajnos ez van, ez a mai világ...
Az internetes beszélgetések helyett (skype, facebook) pedig személyes emberi kapcsolatok kellenének! Ide is nagy ritkán jövök fel, mielőtt valaki ezt megjegyezné... Szedjétek össze magatokat, amíg nem késő!
Kedves 21-es és 25-ös... Mivel a moderátor törölte a kedves válaszadó igen csak gusztustalan válaszait, így nem tudhatjátok mire is adtam ilyen választ. Megsúgom eléggé sértő volt. Engedjétek meg had vonjak le én is következtetést :) Mivel fingotok nem volt miről is volt szó, így elhamarkodottan reagáltatok, uh. biztos az életben is elhamarkodottan cselekszetek, így biztos a figyelmeztetés helyett már csattanak is a pofonok... hát sajnánlom a lurkókat.
és hát "ott a pont "-25-ös, te még a kérdésre sem válaszoltál, egyáltalán minek jöttél kommenteleni??? Na hol a pont :) ? Hát itt... pápá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!