Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, most őszintén,...

Anyukák, most őszintén, magadra ismersz a videóban?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi lennék ki ismer magára egy kicsit is a videóban. Őszinte válaszokat kérnék ;)

[link]

Nekem könnyeket csalt a szememben, mert részben magamra ismertem :(

2014. jan. 28. 09:34
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:

Egy rosszindulatú válasz megérkezett. A kérdésre nem sikerült válaszolni...

Óvodába van... te nyomorult!

2014. jan. 28. 09:45
 2/29 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen igazad van, engem is érint. Már korábban elgondolkodtam rajta, hogy valószínűleg függő vagyok, mert nem telik el nap gépezés nélkül, sőt, ha őszinte akarok lenni,egész nap megy. Filmet nézek, tanulok, olvasgatok, beszélgetek, mindent ezzel csinálok. Ha megzavar, mert épp akkor ébred fel, akkor pedig feszültséget érzek és ez _nem normális dolog_. Csak még azt nem tudom, hogyan kell leszokni róla, de igyekszem elnyomni a rossz érzést, amikor "félbehagyok" valamit. Ő még nem látta ennek kárát, pár hetes, de időben észbe kell kapnom, ha változtatni akarok.
2014. jan. 28. 09:46
 3/29 anonim ***** válasza:
94%
Kedves 1-es, az enyém tényleg alszik. Ironikus, mi?
2014. jan. 28. 09:47
 4/29 anonim ***** válasza:
93%

Elkezdtem nézni.....:'(

Úristen! Ezt így látni kivülről! Nem néztem végig,mert nem bírtam,a lelkiismeretem most mardos rendesen. Oviban a kisfiam én betegen az ágyat nyomom,de alig várom,h.hazaérjen és megölelgessem. Sokszor megfogadtam,h.többet játszok vele,de lehet ez a videó fog igazán segíteni!

Én személyem részéről,köszönöm,h.megmutattad!!!!

2014. jan. 28. 10:00
 5/29 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem kicsit tul van dramatizalva. Nem hiszem el, hogy letezik olyan anyuka, aki pl.osszegyuri a gyereketol kapott rajzot, mert epp sz.gepezik. Persze attol meg lehet,, hogy tenyleg letezik, de akkor a gyereken ,em lenne tiszta ruha, nem rajzolna neki, uszna a mocsokban a a lakas. Marpedig ez a video nem igy allitja be az anyukat. Igaz, az egesz csak megjatszott, koze sincs ennek a videon levo csaladnak a valosaghoz. Tanuloleckenek meg jol eljatszottak.

Az, hogy ki hovyan osztja be az idejet, az teljesen maganugy.

Az en lanyom 2,5 eves. De akar 1-2 orat is eljatszik magaban. En akkor fozom, teszem a dolgom. Vagy ha epp van holtidom es nem tart ram igenyt -igen, ilyen is van mar ebben a korban! Onallosagnak hivjak-, akkor telefonon netezem, olvasgatok. Ettol meg nrm leszek sz.r anya, mert ha kellek neki ott vagyok.

Azokkal van baj, akik valoban igy reagalnak, viselkednek, ahogy a videon az anyuka. De hozzateszem, a videon levo kissrac van vagy 5-6 eves. Azert ilyen korban mar nem kell non-stop vele foglalkozni. Illik egyedul is eljatszania es lefoglalnia magat. A szulo pedig nem robot.

Tehat egy 1-2 evest es egy 5-6 evest nem kellene osszehasonlitani!

Mielott a "kedves" hozzaszolo megkerdezne, hogy en mert itt irkalok: a lanyom bolcsodeben, en pedig epp kidoltem, mert beteg vagyok.

Ja es telefonrol netezem, az agybol. ;))

2014. jan. 28. 10:02
 6/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat. Sajnos, én is sokat ülök a gép előtt... hangzott már el többször a számból, a várj egy kicsit, 5 perc és megyek, mindjárt játszunk... :( de azért a kis rajzát nem dobnám el ;(

Sajnos ez a mai világ fertőzése... ezért nem veszek okos telefont mert akkor már életem nem lenne...

Változtatni soha nem késő :)Imádom a lányom :)

2014. jan. 28. 10:06
 7/29 A kérdező kommentje:

Hát a te válaszod minden csak nem őszinte... nem ismertem magamra benne :)

De mindenki magából indul ki... uh. menny kicsit játsszál a gyerekkel is! Vagy várj... inkább dobj még egy szánalmas választ, hogy a tiéd legyen az utolsó szó :D

Szép napot!

2014. jan. 28. 10:23
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a szerencsem, hogy irodaban dolgozom a kisfiam meg 4 eves ovis. Nagyon jo es laza a munkahelyem igy tudok rengeteget internetezni es dolgokat elintezni az interneten. Igy amikor deltuan elhozom 3-kor a kisfiam az ovibal csakis az ove vagyok este 7-ig. Otthon eszembe sem jutna bekapcsolni a gepet de ez csakis azert van mert 8 ora alatt a melohelyen kiinterneteztem magam es elinteztem mindent amit a szamitogepen lehet. Pl. most is eppen a melohelyrol netezek. :) Ugyhogy ilyen terne ez szerencse. Kisfiam bolcsodebe is jart mivel ahol elunk csak 1 ev a gyes. Akkor is ugyanez volt a helyzet. Tehat nekunk otthon nem kell a gep. A ferjem is hasonlo helyen dolgozik. Neki sincs otthon mar szuksege a gepre. Ebedelni mi a melohelyen eszunk igy otthon csak hetvegen fouznk valami finomat vagy elmegyunk etterembe. Igy a fozes nem veszi el igazan az idomet. Szombat delelott szoktam takaritani amig a ferjem elviszi focizni vagy uszni a kisfiam (ez kb. 3 ora). Kisfiam altalaban este 8-kor mar alszik akkor is tudok kicsit hazimunkazni vagy megnezni egy jo filmet a ferjemmel. Szoval mi otthon egyaltalan nem gepezunk.
2014. jan. 28. 10:33
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
De sajnos nagyon sok ilyen anyuka van a világban...Amikor pici volt,akkor neteztem,amikor aludt,most meg bölcsis,a munkahelyemen szoktam.De alapból sem vagyok fent sokat,max 1 óra összesen egy nap,de olyan is van,h nem is megyek fel.Pédául facebookon sem vagyok fent.Ami érdekel,gyorsan elolvasom és kész.Chatelni meg felesleges,akivel kell,telefonon megbeszélem vagy találkozunk.
2014. jan. 28. 10:49
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
szerencsére nem ismertem magamra. persze olyan volt már hogy nem azonnal mentem az első szólításra,de én igyekszem akkor gépezni amikor nincs itthon,vagy alszik
2014. jan. 28. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!