Anyukák, most őszintén, magadra ismersz a videóban?
Csak kíváncsi lennék ki ismer magára egy kicsit is a videóban. Őszinte válaszokat kérnék ;)
Nekem könnyeket csalt a szememben, mert részben magamra ismertem :(
Egy rosszindulatú válasz megérkezett. A kérdésre nem sikerült válaszolni...
Óvodába van... te nyomorult!
Elkezdtem nézni.....:'(
Úristen! Ezt így látni kivülről! Nem néztem végig,mert nem bírtam,a lelkiismeretem most mardos rendesen. Oviban a kisfiam én betegen az ágyat nyomom,de alig várom,h.hazaérjen és megölelgessem. Sokszor megfogadtam,h.többet játszok vele,de lehet ez a videó fog igazán segíteni!
Én személyem részéről,köszönöm,h.megmutattad!!!!
Szerintem kicsit tul van dramatizalva. Nem hiszem el, hogy letezik olyan anyuka, aki pl.osszegyuri a gyereketol kapott rajzot, mert epp sz.gepezik. Persze attol meg lehet,, hogy tenyleg letezik, de akkor a gyereken ,em lenne tiszta ruha, nem rajzolna neki, uszna a mocsokban a a lakas. Marpedig ez a video nem igy allitja be az anyukat. Igaz, az egesz csak megjatszott, koze sincs ennek a videon levo csaladnak a valosaghoz. Tanuloleckenek meg jol eljatszottak.
Az, hogy ki hovyan osztja be az idejet, az teljesen maganugy.
Az en lanyom 2,5 eves. De akar 1-2 orat is eljatszik magaban. En akkor fozom, teszem a dolgom. Vagy ha epp van holtidom es nem tart ram igenyt -igen, ilyen is van mar ebben a korban! Onallosagnak hivjak-, akkor telefonon netezem, olvasgatok. Ettol meg nrm leszek sz.r anya, mert ha kellek neki ott vagyok.
Azokkal van baj, akik valoban igy reagalnak, viselkednek, ahogy a videon az anyuka. De hozzateszem, a videon levo kissrac van vagy 5-6 eves. Azert ilyen korban mar nem kell non-stop vele foglalkozni. Illik egyedul is eljatszania es lefoglalnia magat. A szulo pedig nem robot.
Tehat egy 1-2 evest es egy 5-6 evest nem kellene osszehasonlitani!
Mielott a "kedves" hozzaszolo megkerdezne, hogy en mert itt irkalok: a lanyom bolcsodeben, en pedig epp kidoltem, mert beteg vagyok.
Ja es telefonrol netezem, az agybol. ;))
Köszönöm a normális válaszokat. Sajnos, én is sokat ülök a gép előtt... hangzott már el többször a számból, a várj egy kicsit, 5 perc és megyek, mindjárt játszunk... :( de azért a kis rajzát nem dobnám el ;(
Sajnos ez a mai világ fertőzése... ezért nem veszek okos telefont mert akkor már életem nem lenne...
Változtatni soha nem késő :)Imádom a lányom :)
Hát a te válaszod minden csak nem őszinte... nem ismertem magamra benne :)
De mindenki magából indul ki... uh. menny kicsit játsszál a gyerekkel is! Vagy várj... inkább dobj még egy szánalmas választ, hogy a tiéd legyen az utolsó szó :D
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!