Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, most őszintén,...

Anyukák, most őszintén, magadra ismersz a videóban?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi lennék ki ismer magára egy kicsit is a videóban. Őszinte válaszokat kérnék ;)

[link]

Nekem könnyeket csalt a szememben, mert részben magamra ismertem :(

2014. jan. 28. 09:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
72%
én se ismertem magamra. minden percet igyekszem kihasználni amit a gyerekkel tölthetek, persze van amikor gépezek, mint ahogy most is. egyébként tényleg alszik az enyém is. de SOHA nem küldeném el a gyerekem, ha játszani akar velem. SOHA nem első a saját dolgom, mint az ő ellátása. mindennap megyünk sétáli vagy játszótérre. kicsit hatásvadász a film, ami nem baj. arra nagyon jó, hogy felhívja a figyelmet, hogy vigyázni kell, nehogy át essünk a ló túloldalára.
2014. jan. 28. 12:12
 12/29 anonim ***** válasza:
Nem ismertem magamra én az aranyközépút híve vagyok,nem csüngök a gyereken sem a gépen.
2014. jan. 28. 12:15
 13/29 anonim ***** válasza:

Hála az égnek em ismertem magamra a videóban.Én is akkor netezek mikor alszanak(pl most a kicsi a nagy meg oviban)

SOHA nemtudnék így viselkedni a gyerekeimmel hisz nem ők kérték,hogy a világra jöjjenek!Nem is tudtam végig nézni a videót,1,5 percnél már potyogtak a könnyeim a rajz eldobásnál meg kikapcsoltam!

2014. jan. 28. 12:39
 14/29 A kérdező kommentje:

Nyomorult, nem én töröltettem a hozzászólásod :) Úgy látszik másnak sem tetszik :D

Még itt vagy??? :D

2014. jan. 28. 12:52
 15/29 anonim ***** válasza:
Én csak odáig néztem,mikor a kisfiú iszik vizet...nem néztem a rajz kidobásig,amiről írtok. Hát,jobban is tettem,azt hiszem,tuti sírnék. Ezt el sem tudom képzelni,h.megtegyem! Lehet tényleg túl van játszva a video,lehet (sajnos)nem. Tanulságos,minden esetre:-(
2014. jan. 28. 12:53
 16/29 anonim ***** válasza:
5.és 17.voltam
2014. jan. 28. 12:55
 17/29 anonim ***** válasza:
Most nem néztem meg a videót, de pár hónapja láttam, és a válaszokból rájöttem miről van szó... Szerintem kicsit el van túlozva, ennyit senki sem ül a gép előtt, legalábbis remélem. Én is ide szoktam ülni (mellesleg a fiam éppen alszik, és max 5 percre jöttem ide), amióta itthon vagyok vele, nagyjából csak interneten tudom tartani a kapcsolatot a külvilággal, az ismerőseim, kollegáim nagy részével. Sosem tenném meg a gyerekemmel hogy háttérbe helyezzem az internet miatt, ezért nem ismerek magamra a videóból, de annyiból szükség van a netre hogy ne poshadjak meg itthon, legalább pár életjelet kapjanak tőlem az ismerőseim, mert egyszer csak koppanok hogy nincs senkim (persze a férjemen kívül), senkire sem számíthatok. Na mennem kell :)
2014. jan. 28. 14:44
 18/29 anonim ***** válasza:
Hála az égnek nem ismertem magamra, most 3 éves múlt a fiam.Már ovis, most itthon van (lábrándulás ágyról való ugrálás miatt :)) és alszik. Gépezés, filmnézés miatt még sosem mondtam Neki, hogy várjon rám. Mosogatás miatt, vagy házimunka miatt már igen, amikor visszamegy az ember a taposómalomba, nálam legalábbis így van, ahogy hazaérek 1 óra alatt igyekszem mindet megcsinálni és onnantól kezdve, lefekvésig csak ő van. Így is sokszor lelki furkálásom van, hogy azt az egy órát sem vele töltöm, hiszen egész nap távol van tőlem, de sajna egyszerűen muszáj megcsinálni ezeket is :(
2014. jan. 28. 15:07
 19/29 anonim ***** válasza:
Nem ismerek magamra,de ez csak egy videó ami nagyon el van túlozva.Nyilván senki sem gyűri össze a gyereke rajzát,és tartja fontosabbnak mindennél a netezést.De én azt is túlzásnak tartom,hogy mindenki sír rajta,meg,ha állandóan a gyereke fenekébe van,szerintem a kettő közti jó megoldás.
2014. jan. 28. 15:49
 20/29 anonim ***** válasza:

Ez egy eltùlzott videò, de nem szerencsère messze vagyok ettől.

Okos telòm van, ha emailem jön làtom stb...

minden időmet a kicsimmel töltöm mert sokat dolgozom ő meg koràn lett bölcsis....

(most mèg alszik èn meg kàvèzom) .

2014. jan. 29. 05:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!