Anyukák nektek van saját autótok és ha igen milyen tipusú?
Figyelt kérdés
Kort és gyermek korát is írjátok ! Köszi!2014. jan. 26. 15:24
1/23 anonim válasza:
34 éves vagyok
18 hónapos Máté fiam.
13hónapos a ford fiestám (karácsonyra kaptam)
2/23 anonim válasza:
Nincs, mert nem tudok vezetni. :)
3/23 anonim válasza:
24 éves vagyok
3 éves a fiam
6 éve van jogsim
4 éves a Suzuki Sx4em
4/23 anonim válasza:
34 éves vagyok, a gyerekek 4,5, 2,5 és 1 évesek. Nincs saját autóm, ha nagyon szükséges (kb. fél évente egyszer), férjem itthon hagyja az autót.
5/23 anonim válasza:
14é-10é-ikrek 6 évesek az autóm 14 éves Mercedes Vito.
6/23 anonim válasza:
26 vagyok 4 eves a Fiam es a szuletesere kaptam (valasztottam) Paromtol egy Ford Mondeo kombit 2.0 Tdi motor...
7/23 anonim válasza:
38 vagyok lányom 13 éves, 20 éves Renault Clio-m van ( de tavasszal tervezzük a lecserélését, mert többet költünk már rá mint amennyit ér :) )
8/23 anonim válasza:
Van saját autóm (Honda Civic), de azt a párom használja, mert én kaptam egy céges autót (Fiat Punto) szinte korlátlan használatra.
Én 33 vagyok, az autóm 17, a céges 4, a gyerekek pedig 7 és 4 évesek :)
(nem tudom melyiket kérdezted, így leírtam mindet) :)))
9/23 anonim válasza:
25 éves vagyok
5 éve van jogsim
Van egy 10 éves suzuki wagon R+
1 éves a gyerkőc
10/23 anonim válasza:
35 vagyok, kisfiam 1,5. Ford mondeo kombi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!