Könnyű fogzás? Van olyan baba, aki könnyen viselte a fogzást? Van erre példa? Vagy ilyen nincs?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat2014. jan. 23. 15:11
11/19 anonim válasza:
Két kisfiam van. Csak akkor vettük észre, hogy jön a foguk, mikor egy kis fehér csík megjelent az ínyükön. Se nyűgösség, se láz, se duzzanat... Nagyon szerencsések vagyunk. Nem tudom ez mitől függ.
12/19 anonim válasza:
Azon múlik egyébként, hogy adott gyerek mennyire érzékeny arra az "anyagra", ami az ínyét bontja el a növekvő fog előtt. Tehát nem úgy fest, hogy a fog áttöri magát az ínyen, hanem úgy, hogy az íny bomlik le szépen lassan a fog elől. Erre a dologra érzékeny egyik gyerek, másik meg nem.
13/19 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddig érkezett válaszokat. Zöld kéz is járt értük :)
2014. jan. 24. 13:56
14/19 anonim válasza:
Az én fiam ilyen. Soha nem hittem volna. Lelkileg teljesen felkészültünk a férjemmel, az álmatlan , gyomorgörcsös, szívem mindjárt megszakad mert szenved a gyerekem éjszakákra, és semmi. Szó szerint semmi. Csak onnan tudtam, hogy fogzik a fiam, hogy ömlött a nyála, harapott, többnyire a karomat és egyre több lett a fognyom, meg időről időre új fogacskák tűntek fel a szájában.
15/19 anonim válasza:
Kislányomnak 12 foga van, most jön 1, de lehet, hogy 2 szemfoga és semmi gond nem volt. Talán annyi, hogy 2X, amielőtt áttört a foga kicsit taknyos volt. Soha nem sírt miatta. Remélem így is marad.
16/19 anonim válasza:
5. vagyok. Tegnap úgy jött ki a fiam 3. szemfoga, hogy csak azt vettem észre, hogy ott van egy fog.
17/19 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon jó ilyeneket olvasni :)) ment a sok zöld kéz, mert mindenki válasza hasznos számomra. köszönöm nektek.
2014. jan. 26. 10:01
18/19 anonim válasza:
Fiam az első néhány fogánál nagyon szenvedett, 40feletti láza volt. A lányomnál egyszer sem volt semmi jel amiből fogzásra gondoltam volna, mindig csak észrevettem,hogy kint van még egy fog!
19/19 anonim válasza:
Az én lányom. Meg sem kottyant neki egyik fog sem..icipici nyűgi...ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!