Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig szenvedi meg az éjszaká...

Meddig szenvedi meg az éjszakákat a kicsi a fogzás miatt?

Figyelt kérdés
Minden fog szenvedéssel jár nekik?Az én kislányom 14 hónapos múlt és eddig csak 6 foga van, de pár napja éjszaka felsír újra, ma is 1 órán keresztül jártunk be hozzá nyugtatni, vígasztalni. Az első kettőt megszenvedte de ez 2.5-3 éves koráig így lesz minden fognál?Vagy változó?
2012. nov. 15. 14:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Kisfiam 15 hónapos, 16 foga van. Az első négy szinte észrevétlenül jött ki, de az összes többivel megszenvedtünk:( Pedig mindent kipróbáltam, de sajnos igazán egyik szer sem segített.
2012. nov. 15. 14:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is problémát okozott eleinte a fogzás, de kaptunk a barátnőmtől ajándékba általuk használt és megmaradt fogíny ápoló gélt. Ő állította, hogy náluk bevált. Kétkedve de kipróbáltuk, csak természetes fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő van benne, ezért gondoltam nem lehet baj. Azóta használom, már a fogacskái többsége ki is bújt és még nem fogyott el a tubus. Én ajánlani tudom. Lucus sokkal nyugodtabb, nem fáj az ínye, nem harapdálja a kis öklét..
2012. nov. 15. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk mindegyiket megszenvedte, mi sokszor óránként jártunk át hozzá vigasztalni. Az utolsó 4 rágófognál volt egy kicsit elviselhetőbb, mert akkor csak felsírt, de egyből vissza is aludt. Pedig sokan azt mondják hogy az utolsó 4 rágófog a legdurvább.
2012. nov. 15. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Kisfiam 14 hónapos, 7 foga van még csak kint, de július óta folyamatosan fogzik. Ez azt jelenti, hogy kb egy hét jókedv és evés, majd egy-két nap nyűgösség és alig evés, majd három nap magas láz(38 teteje, 39 alja) és nemevés csak ivás és aztán megint egy-két nap nyűgösség és alig evés mire kibújik a fog(ha kibújik és nem áll meg félúton...)aztán megint egy hét szép világ. Ha nyűgös időszak van, alig alszik, fogzós cuccok nem használnak(gél, homeós kúp) rágóka nem kell neki. Ha lázas, csak a kúp viszi le és szintén zombi üzemmód napokig... Most is épp egy lázas periódusban vagyunk 38 közepével...Már nagyon várom a 20. fogát, mert eddig mind a hét kijövetele így zajlott és nekem ne mondja senki, hogy azok a fránya vírusok pont akkor jönnek és múlnak el, mikor a fogacska kibújik... Tanácsot adni sajnos nem tudok, csak vigasztaljon, hogy nem vagy egyedül, sőt lehetne rosszabb is...
2012. nov. 16. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!