Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A Ti férjeteknek sincs türelme...

A Ti férjeteknek sincs türelme a gyerekhez?

Figyelt kérdés
Hogy viszonyultok ehhez? Abszolút nincs türelme hozzá és szinte minden idegesíti, ugyanakkor nagyon szeretik egymást. Időnként játszanak, de a legtöbb esetben a férjem türelmetlen Vele és lapasszolj, vagy szól, hogy hagyja, mert most nem ér rá. Engem ez annyira elszomorít. Lassan 3 éves lesz. Sokszor ingerülten is szól rá vmiért. Hogy viselitek ezt. Nem használt az se, hogy beszéltem már Vele erről.

2014. jan. 20. 09:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az én férjem meg mostanában azt mondja hogy ő most kezd tudni igazán jót játszani a fiával(3 éves ő is)azt mondja míg pelenkázni,büfiztteni,eteteni kellett ő nemtudott mit kezdeni vele!Most meg egymás s.ggébe vannak:együtt szerelnek kint a garázsban,együtt bicikliznek stb!Szóval az enyémnek meg most jött el az ideje és nállunk is úgy van,hogy ő sokkal türelmessebb a gyerekkel mint én!Soha nem kiabált még rá,szidta meg,veszett össze vele játék közben!
2014. jan. 20. 13:17
 12/14 anonim ***** válasza:

igen, sajnos nálunk is sok a probléma, a férjem hazajön, és pihenni szeretne, de a kislányunk, aki 3,5 éves, már alig várja, hogy megjöjjön, tehát előre látszik az összecsapás. Mikor meg játszik vele, akkor meg nem képes arra, hogy felfogja, hogy még csak3-4 éves, és mindenképp mindent szabály szerint akar vele csiáltatni, ha nem úgy van, akkor mérges lesz...elkeserítő, és hiába mondom neki, hogy ezzel a sárba tiporja, letöri az önbizalmát, dícsérni kell, nem állandóan a ááá, ez így nem lesz jó kislánnyommal-bombázni...megsértődik pontosan úgy, ahogy a lányunk mikor dacol..

szörnyű nehéz, mióta megszültem egy gyereket, kettő lett...:-)) Azért vmit javul a helyzet valóban, mióta elkezdtem melózni, de nem sokat...

2014. jan. 20. 13:30
 13/14 anonim ***** válasza:
3 eves a kisfiam. Jatszani az en ferjem sem jatszik vele 15 percnel tobbet. Kisfiam viszont imad legozni, epiteni, rajzolni, fozocskezni. Nagyon szereti ha boltosat jatszunk. O a boltos en meg vasarolgatok es gyongyszemekkel fizetek. :) Eljatszom vele akkar 40 percig is vagy amig megunja. A ferjem vesz 1-2 dolgot a boltbol aztan mar latom, hogy nem igen birja ezt az egeszet. Valahogy nincs az ilyen dolgokhoz turelme. Kedvenc tarsasjateka a kisfiamnak a kisvakond. Azt is inkabb en jatszom vele mert a ferjemnek nincs hozza turelme. DE! Viszont neha vasarnaponkent elviszi a kisfiam autoversenyre egy egesz napra. A fiam imadja. Szombaton reggel 9-kor a ferjem kezebe adom a tescos listat es elmennek 2-3 orara vasarolni. Pl. bevallom en nem szeretek a gyerekkel vasarolni. De a ferjemmel tok jol elvannak. Addig en otthon takaritani szoktam. Elviszi a kisfiam uszni, teniszezni, focizni neha delutanonkent vagy hetvegente ha nincs mas program. Ma is mennek ovi utan go kart versenyautozni negyesbe a ferjem baratjaval meg kisfiaval. Tegnap is 3 orat biciklizni voltak. Ilyen teren nincsen semmi gond. Jol elvannak. Do otthon nem igen latom oket jatszani kozosen. Ugyhogy valamilyen teren kiegeszitjuk egymast ha ugy veszem mert o viszi mindenfele fius programokra en meg pakolgatom a legot es fozocskezek otthon vele.
2014. jan. 20. 14:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Mondd a férjednek, hogy nem csak addig volt ő a gyerek apja, amíg megfogant!
2014. jan. 21. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!