Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan zajlik a garat- és...

Hogyan zajlik a garat- és orrmandula kivétele egyszerre 6 éves gyermeknél?

Figyelt kérdés
Kislányom márciusban lesz 6 éves, és jövőhéten fogják kivenni neki az orr és garatmanduláját, egyszerre mind a kettőt. Hogyan fogják ezt csinálni, és mennyire fogja megviselni a gyereket? Nem fogják altatni, csak érzésteleníteni fogják, és "bátorság" injekciót fog kapni.
2014. jan. 17. 14:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Hú, ilyet még nem is hallottam.

Miért nem altatják, hiszem még rettentő fiatal??

Nekem 7 éve koromban vették ki, akkor még altattak.

Mellettem feküdt egy 14 éves fiú, őt csak érzéstelenítették.

Én örülök, hogy altattak, mert így is felébredtem pár másodpercre a műtét alatt. Ugyan nem éreztem semmit, csak láttam, hogy nyúlkálnak a számban, de nagyon rossz visszaemlékezni rá, pedig több, mint 20 éve történt.

2014. jan. 17. 14:31
 2/3 anonim ***** válasza:

8 éves voltam amikor kivették a garatmandulámat. Teljesen emlékszem mindenre. :))

Bevezettek a kórterembe , ott át kellett húzni a pizsamát és kicsit berendezkedni. Majd egyszer adtak egy kúpot ami kicsit kábító hatású (gondolom hogy az altatás könnyebb legyen de nem tudom pontosan)

Egy idő után jöttek beültettek egy tolókocsiba és betoltak a műtőbe. A szülők a műtő ajtajáig mehetnek ugyebár. ott felraktak a műtőasztalra én hátradőltem és rám rakták a maszkot.

2014. jan. 17. 20:00
 3/3 anonim ***** válasza:
2014. jan. 17. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!