Fura orrhang mandula és orrmandula kivétele után?
Figyelt kérdés
Van akinek volt ilyen? Nagyon furán beszél a gyerek, az orvos szerint elmúlik. Most vagyunk a műtét utáni 8. napon. Normális dolog ez? :(2013. nov. 29. 22:14
1/5 anonim válasza:
Szerencsétlenből most szedtek ki pár "alkatrészt", ne vesd rá azt, hogy egyből normálisan menjen minden, ha még be sem gyógyult normálisan.
2/5 anonim válasza:
persze hogy normális.Az én 3 évesemnek is hétfőn vették ki,azelőtt sose beszélt orrból,de műtét után....alig lehet érteni mit mondd szegénykém.Mondja is hogy anya,olyan furcsán beszélek... :S Még idő kell még begyógyul,nyugi,ez normális ilyenkor.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. :) Nem is a tény aggaszt, hanem hogy most már a 11. nap... és még mindig nem érzek javulást... Ok, pár nap, azt gondolom ok, de 11 nap? :( Remélem tényleg helyrejön, mert elég furán beszél még mindig.
2013. dec. 1. 20:43
4/5 anonim válasza:
2.vagyok.Ha nagyon aggódsz,akkor szerintem hivd fel a dokit,és kérdezd meg inkább,de szerintem ezek a tünetek akár hetekig is eltarthatnak.
5/5 A kérdező kommentje:
A doki persze legyint, és az mondja, "majd elmúlik". Szerdán megyünk kontrollra, Egy fórumot találtam, ahol egy orvos írja, hogy kb. két hétig normális.. nos, mi mindjárt túllépjük a 2 hetet, és változás semmi.. :( Köszi a választ. :)
2013. dec. 3. 00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!