Orrmandula műtét kontra garat mandula műtét?
Kisfiam 4éves múlt,szeptember óta 5hetet volt összesen oviba nagyon beteges volt idén 8anibiotikumos kezelés ellenére nem gyógyult kórházban kellett kezelni a nagyon-nagyon csúnya tüszösmandula(ez volt a 7dik) gyulladását+középfülgyulladását!ott is és akkor is az osztályos főorvos is a garat és orr mandula kivétele mellett állt!ebbe bele is nyugodtam hogy jobb így de tegnap vissza mentünk fül-orr-gégészetre és közölte a drnő hogy a garat mandulát nem veszik ki!!!Szóval csak a orr mandulát de kérdezem ez a problémánkra vagyis az állandó mandulagyulladásra megoldás lesz??értem én hogy az kell a védekezésben de hányszor kell megjárnunk hogy beteg lesz???a gyermekorvosunk is a kivétele mellett van!nem járhat közösségbe pedig nagyon hiányzik neki!!mennyünk tovább magán orvoshoz vagy nyugodjak bele és bízzak hogy az orr mandula műtét megoldás lesz erre??
Köszönöm a válaszokat
Nálunk most vették ki a nem egész 3 éves kisfiam orrmanduláját, mert már elegem volt a felső légúti betegségekből. Azóta a váladék nem gyűlik össze, ki tud folyni rendesen és nem húzódik rá a fülére sem.
Akármilyen hatékonyan és sűrűn szívtam az orrát, mivel az orrmandula is megdúzzadt a náthától nem engedte ürülni a váladékot és midníg antibiotikum lett a vége. Az idén januárban két antibiotikumot is szedett egyszerre!! :( Hát azóta lekopogom, semmi baja, ha picit folyik is az orra, kijön rendesen, kifújja, Nincs stressz..
Garatmandulával még sok bajunk nem volt, de azt is kivetetem neki majd ovis korában, ha sokat lessz beteg.
Nekem egyik sincs meg, ovis koromban kivették mindkettőt, előtte nagyon beteges voltam, a kivétel után mintha elvágták volna. Most 36 éves vagyok és évente egyszer vagyok beteg, kb. 3 napig.
Vidd el másik fül-orr gégészhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!