Lehet abból bármilyen gondom, hogy nem viszem a kisfiamat az orvos által kért tornára?
Szerintem szépen fejlődik, lassan , de szépen. Pénzlehúzásnak érzem, elég drága a Dévény. Ezt ellenőrzik? Úgy pénzem sincs, mint időm sem, hogy elhordjam. Estig dolgozom, szabadságot , táppénzt nem tolerálják. Másrészt, mint írtam fejlődik szépen.
Tegnap jól letoltak emiatt, ezért írtam ki a kérdést.
Kedves kérdező,
sajnos igazuk van az előttem szólóknak, ez nagyon késői dolog már..
Az a baj, hogy a mozgásfejlődésnek megvannak a maga állomásai, amik bizonyos korig ha nem indulnak be, akkor hiába hogy később majd esetleg elindul, de az agynak már rég kellenének egyéb ingerek is, és nem csak a járáshoz, hanem hogy egyéb más készségei is fejlődjenek.
Ha el is indul majd a kisfiad, nagy bajaitok lesznek a tanulással, beilleszkedéssel, ne várj tovább könyörgöm, nem teszel jót vele a gyerekednek!!!
"Szerintem szépen fejlődik, lassan ,de szépen"
És szerinted az is normális, hogy nem jár 2 évesen. Gratulálok, igazán jó anya vagy.
És szabad megkérdeznem, hogy egy nem járó két évessel, aki mindenben le van maradva kivel van otthon napközben? Talán más is el tudná hordani, ha a munkamániás anyukája nem ér erre rá.
Hát nem tudom, ki hogy van vele, de ezen a kérdésen nagyon kiakadtam.
Ne haragudj, de te egy nagyon önző ember vagy!!!!!!!!!
neked NEM való gyermek!!!
az én fiam laza izomzattal született , amikor már a forgás késett elkezdtük a dévényt , pedig nem állunk jól és még akkor is 20 hónaposan kezdett el járni, azóta is fejlesztjük és igen, ő is csinál mindent igaz később és van is probléma vele sajnos - 4 éves, de mi minden időnket és pénzünket az ő fejlesztésére költjük
szégyenletes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!