Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet abból bármilyen gondom,...

Lehet abból bármilyen gondom, hogy nem viszem a kisfiamat az orvos által kért tornára?

Figyelt kérdés

Szerintem szépen fejlődik, lassan , de szépen. Pénzlehúzásnak érzem, elég drága a Dévény. Ezt ellenőrzik? Úgy pénzem sincs, mint időm sem, hogy elhordjam. Estig dolgozom, szabadságot , táppénzt nem tolerálják. Másrészt, mint írtam fejlődik szépen.

Tegnap jól letoltak emiatt, ezért írtam ki a kérdést.

2014. jan. 17. 13:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
igen,ez már talán kicsit több,mint késői mozgásfejlődés....bár te tudod,hiszen te ismered,de maga a tény,hogy 2 éves és nem jár ijesztő.Én legalábbis aggódnék.
2014. jan. 17. 16:46
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező,

sajnos igazuk van az előttem szólóknak, ez nagyon késői dolog már..

Az a baj, hogy a mozgásfejlődésnek megvannak a maga állomásai, amik bizonyos korig ha nem indulnak be, akkor hiába hogy később majd esetleg elindul, de az agynak már rég kellenének egyéb ingerek is, és nem csak a járáshoz, hanem hogy egyéb más készségei is fejlődjenek.

Ha el is indul majd a kisfiad, nagy bajaitok lesznek a tanulással, beilleszkedéssel, ne várj tovább könyörgöm, nem teszel jót vele a gyerekednek!!!

2014. jan. 17. 18:45
 23/26 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Szakemberként szeretnék a témához hozzászólni. A fejlesztés eredménye rendkvüli mértékben múlik azon, hogy a lehető legkorábban el legyen kezdve. Függetlenül attól hogy " csak" lemaradásról, vagy konkrét mozgás ill. értelmi sérülésről van-e szó. Ha vki 2 évesen még nem jár, az szakembert kíván. Tornázni is vidd el, de járj utána annak is, hogy mi az, amit Te csimálj vele otthon, MINDEN NAP.
2014. jan. 17. 19:22
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem szépen fejlődik, lassan ,de szépen"

És szerinted az is normális, hogy nem jár 2 évesen. Gratulálok, igazán jó anya vagy.

És szabad megkérdeznem, hogy egy nem járó két évessel, aki mindenben le van maradva kivel van otthon napközben? Talán más is el tudná hordani, ha a munkamániás anyukája nem ér erre rá.

Hát nem tudom, ki hogy van vele, de ezen a kérdésen nagyon kiakadtam.

2014. jan. 17. 19:52
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de te egy nagyon önző ember vagy!!!!!!!!!

neked NEM való gyermek!!!

az én fiam laza izomzattal született , amikor már a forgás késett elkezdtük a dévényt , pedig nem állunk jól és még akkor is 20 hónaposan kezdett el járni, azóta is fejlesztjük és igen, ő is csinál mindent igaz később és van is probléma vele sajnos - 4 éves, de mi minden időnket és pénzünket az ő fejlesztésére költjük

szégyenletes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!

2014. jan. 17. 20:35
 26/26 Szilvi01 ***** válasza:
100%
Estig dolgozol? És akkor mi van? Azt akarod h a gyereked sose járjon? 2 évesen nem jár? Az én fiam is hypotóm gyenge izomzattal szuletett 2-6 hónapos koráig jártunk gyógytornára.úgy fut mint a zerge.idejében vittem nem sajnálva rá pénzt sem külön masszőr is járt hozzá, pedig én nem dolgozó anya vagyok csak gyest kapok! Szegény kisfiad, sajnálom h az anyját az érdekli h mit tolerál a munkahely és mit nem. Azért nem hiszem el h 2 éven át hogy tudsz így mindennap a fiad szemébe nézni? Én ekkora egy önző embert még az életben nem láttam.neked nem való gyerek.most nagyon kiakadtam
2014. jan. 17. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!