Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet abból bármilyen gondom,...

Lehet abból bármilyen gondom, hogy nem viszem a kisfiamat az orvos által kért tornára?

Figyelt kérdés

Szerintem szépen fejlődik, lassan , de szépen. Pénzlehúzásnak érzem, elég drága a Dévény. Ezt ellenőrzik? Úgy pénzem sincs, mint időm sem, hogy elhordjam. Estig dolgozom, szabadságot , táppénzt nem tolerálják. Másrészt, mint írtam fejlődik szépen.

Tegnap jól letoltak emiatt, ezért írtam ki a kérdést.

2014. jan. 17. 13:00
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Két éves és még nem jár. De ő mindent később csinált. Előbb-utóbb járni is fog, mint ahogy megtanult mászni, megtanult ülni. mindent megtanul, csak később.
2014. jan. 17. 14:01
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát mondjuk így más! Hogyhogy nem izgatod magam azon, hogy 2 éves és még nem jár? Értem, hogy mindent később csinál, de így azért mégiscsak le van maradva, úgy emlékszem, 1,5 éves korig kellene járnia megtanulni.

Az én lányom is később csinált mindent, mégis 13 hónaposan járt már. Én biztos be lennék parázva, ha nem is egyből dévényeshez, szakorvoshoz már nagyon-nagyon régen elvittem volna!!!

2014. jan. 17. 14:09
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Azert ez durva!!! Fel evvel le van maradva attol ami a legkesobbi idopontnak van megadva h elinduljon. Ha az utolso penzemet is koltenemra elvinnem jo par alkalommal ellesnem legalabb azt amit ott csinalnak es otthon is gyakorolnam. De legalabb utana jarnal hol lehet tb alapon ezt vegezni. Brutalisan kiakaszt h ennyire nem izgat amiert nem jar meg. Oke h kesobb kezdett el mindent de ez mar sok.
2014. jan. 17. 14:15
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Upsz. Az én lányom 1,5 évesen kezdett önállóan járni (előtte már kapaszkodva), én már izgultam, a gyerekorvos mondta, hogy ne pörögjek, a mozgását és az eddigi fejlődését látva menni fog rendesen. Most, 1 hónappal később már fut. Ha bárki bármit mondott volna, hogy hova vigye, már rég ott lettünk volna. A 18-20 hónapot szokták felső határnak adni.

Gyerekorvos küldött eddig tovább? Orthopéd orvosnak mindenképp mutasd meg.

2014. jan. 17. 14:18
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Vid el orvoshoz és ha kell Dévényeshez is nem koraszülött vagy mit takar hogy mindent később csinált.
2014. jan. 17. 14:19
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
szia ! én úgy tudom, hogy épp Győr az ahol fel lehet íratni TB-re a Dévényi tornát... amúgy az hogy 2 évesen még nem jár, igenis probléma! Milyen orvos ajánlotta? Neurológus? Most Győrben lakom, de én Szolnokon hordtam a lányomat.. jó árat kértek, de nem érdekelt! Mindent megért... annak köszönhetem hogy a lányom megtanult menni! Ne dugd homokba a fejed! Nekem sérült gyermekem van... minél tovább vársz 1-1 fejlesztéssel, annál nagyobb kárt teszel a gyermekeddel!!! Amúgy ha jól tudom neurológus írhat beutalót Dévény tornára és akkor ingyen lesz...
2014. jan. 17. 14:21
 17/26 anonim ***** válasza:
95%
1. vagyok. Ha a gyerekem 2 évesen még nem járna, már régen magam vittem volna el mindenhová, ahová csak lehet. Ez nem a szépen, csak lassan fejlődés kategória, hanem komoly probléma.
2014. jan. 17. 14:32
 18/26 anonim ***** válasza:
84%
Szia! Lányommal jártunk DA tornára.Igaz sírt,de szépen fejlödött s a ferdetartása is megszünt. Neki már a kórházban javasolták hogy menjünk. Ha irsz az alapitványnak kérvényt,lehet el is engedik a 3ezer forintos kezelési költséget!:) Pesten annyi,nem tudom nálatok mennyi.Mi a központba jártunk.
2014. jan. 17. 14:39
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus, azért ez már durva! mármint nem az, hogy nem jár, biztos valami gond van amit lehetne kezelni, de hogy te ennyire nem izgatod magad ezen, az már sok nekem is!

elméletileg nem ellenőrzik, de őszintén remélem, hogy nálatok valahogy rákényszerítenek, hogy törődj a gyereked problémájával!

2014. jan. 17. 14:45
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te hülye vagy! Nem jár a 2 éves gyereked, és téged ez nem zavar? Úristen, minek neked gyerek?
2014. jan. 17. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!