Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mivel szoktátok a gyerekeket...

Mivel szoktátok a gyerekeket fürdetni? Kisfiam 3 éves, elég száraz a bőre. Mit ajánlotok? Testápolózom is utána.

Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 22:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Gyogyszertari furdeto! Kicsi kora ota ezt hasznaljuk,es rendbe hozta a boret!

Most 5 eves.

2014. jan. 12. 11:40
 12/17 anonim ***** válasza:
10-es válaszolnak: jogos. Csak írtam, mert eddig én sem tudtam, gondoltam hátha érdekel valakit. Pici korában én is azzal furdettem. És szteroidossal sem kenem, találtunk mást szerencsére ami jó ekcémára.
2014. jan. 12. 12:22
 13/17 anonim ***** válasza:
re12. Oké. Csak azért pontosítottam, mert ez így mint kőolaj elég durván hangzik. De aztán ha belegondolunk, a kőolaj egy tök természetes anyag.
2014. jan. 12. 14:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Az én fiam a kivétel ezek szerint, neki nem vált be a gyógyszertári fürdető sajnos. Sokáig nem tudtam,mitől atópiára hajlamos a bőre, már mindent kizártunk, csak a jó öreg gyógyszertári fürdető maradt. Próbaképpen abbahagytuk a használatát, és kb. 2 hét alatt helyrejött a bőre! Most is száraz, különösen a fűtési szezonban, de a durva, ekcéma szerű bőr már a múlté. Pedig anno a lányomnak nagyon bevált, nem hittem volna, hogy bármely összetevője rossz lehet valakinek. A lényeg, hogy a Neogranormon fürdető volt a legjobb a fiamnak, hosszas próbálkozások után.
2014. jan. 12. 22:50
 15/17 zabmester ***** válasza:
Nekem ugyanerre a problémára a gyerekorvos azt tanácsolta, hogy használjuk továbbra is a gyógyszertári fürdetőt. Való igaz, hogy a többi fürdetőben van kőolaj származék általában, na meg a testápolóban is. Szóval vagy ezt, vagy esetleg próbáljatok ki valami natúrszappant, háziszappant, ami kimondottan száraz bőrre való.
2014. jan. 13. 17:02
 16/17 zabmester ***** válasza:
Érdekes, hogy van, aki azt írja, hogy a gyógyszertári fürdetőben van kőolaj származék, nekem pont azt mondta a doki, hogy abban nincs. Legalább is, amit felírt, abban nem volt. Mondjuk nem tudom, nem vagyok vegyész :)
2014. jan. 13. 17:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Val.szeg lehetett. Pont ezért pontosítottam, hogy nem kőolaj, hanem szénhidrogén származék van benne: folyékony paraffin és vazelin.
2014. jan. 13. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!