Mivel szoktátok a gyerekeket fürdetni? Kisfiam 3 éves, elég száraz a bőre. Mit ajánlotok? Testápolózom is utána.
Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 22:31
11/17 anonim válasza:
Gyogyszertari furdeto! Kicsi kora ota ezt hasznaljuk,es rendbe hozta a boret!
Most 5 eves.
12/17 anonim válasza:
10-es válaszolnak: jogos. Csak írtam, mert eddig én sem tudtam, gondoltam hátha érdekel valakit. Pici korában én is azzal furdettem. És szteroidossal sem kenem, találtunk mást szerencsére ami jó ekcémára.
13/17 anonim válasza:
re12. Oké. Csak azért pontosítottam, mert ez így mint kőolaj elég durván hangzik. De aztán ha belegondolunk, a kőolaj egy tök természetes anyag.
14/17 anonim válasza:
Az én fiam a kivétel ezek szerint, neki nem vált be a gyógyszertári fürdető sajnos. Sokáig nem tudtam,mitől atópiára hajlamos a bőre, már mindent kizártunk, csak a jó öreg gyógyszertári fürdető maradt. Próbaképpen abbahagytuk a használatát, és kb. 2 hét alatt helyrejött a bőre! Most is száraz, különösen a fűtési szezonban, de a durva, ekcéma szerű bőr már a múlté. Pedig anno a lányomnak nagyon bevált, nem hittem volna, hogy bármely összetevője rossz lehet valakinek. A lényeg, hogy a Neogranormon fürdető volt a legjobb a fiamnak, hosszas próbálkozások után.
15/17 zabmester válasza:
Nekem ugyanerre a problémára a gyerekorvos azt tanácsolta, hogy használjuk továbbra is a gyógyszertári fürdetőt. Való igaz, hogy a többi fürdetőben van kőolaj származék általában, na meg a testápolóban is. Szóval vagy ezt, vagy esetleg próbáljatok ki valami natúrszappant, háziszappant, ami kimondottan száraz bőrre való.
16/17 zabmester válasza:
Érdekes, hogy van, aki azt írja, hogy a gyógyszertári fürdetőben van kőolaj származék, nekem pont azt mondta a doki, hogy abban nincs. Legalább is, amit felírt, abban nem volt. Mondjuk nem tudom, nem vagyok vegyész :)
17/17 anonim válasza:
Val.szeg lehetett. Pont ezért pontosítottam, hogy nem kőolaj, hanem szénhidrogén származék van benne: folyékony paraffin és vazelin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!