3-4 napig volt tojásfehérjés nyákom. Együtt is voltunk ahogy kellett. Utána 2-3 nap krémes, majd száraz. Lehet, hogy ovuláció akkor van, amikor már csak krémes a folyás?
Figyelt kérdés
Miért mondják mégis, hogy akkor kell együtt lenni, amikor nyúlós a nyák? Mert ha abból indulok ki, hogy akkor volt ovum, amikor nyúlós nyák, akkor már meg kellene jönnie. DE nem jött meg, nemvárt napján pedig teszt negatív.Segítsetek jó?2009. okt. 29. 06:49
1/5 anonim válasza:
Nekem tutira akkor van ovum, amikor a tojásfehérjés folyás. Mi is akkor voltunk együtt és még nekem sem jött meg, viszont én úgy vagyok vele, hogy kivárom a nemvárt+1 hét időt és csak utána tesztelek. Szerintem még te is várj egy kicsit, hátha csak korán teszteltél.
2/5 A kérdező kommentje:
De itt a neten azt olvastam, hogy a nemvárt napján már annyi hcg-nek lenni kell, amit kimutat a teszt. Pláne így, hogy tudom mikor volt elvileg ovum. Ha holnap reggel tesztelek mutathat valamit?
2009. okt. 29. 07:55
3/5 anonim válasza:
Szia!
azt nem írtad,hogy mikor volt a tojcsis folyás így csak következtetni tudok arra,hogy lehet késői péd volt.Attól függetlenül,ha mondjuk 6 nappal ezelött let volna nyúlos és együtt voltatok ma meg nem jön meg akkor késői péd van és nem is fogja a teszt kimutatni.Csak jelez,hogy valami folyamatban van és nem jön meg.Nekem is volt már így a nem várt elött 3 nappal volt a pém. és utána nem jött meg és várnom kellet amég a teszt kb másfél hét múlva mutatta az eredményt.Én azt tudom tanácsolni,hogy együttlétől számolva 14. naptol lehet tesztelni.Sok sikert.
4/5 A kérdező kommentje:
Október 14-én lehetett ovulációm.
2009. okt. 29. 11:42
5/5 anonim válasza:
Szia , nekem is három napig volt tojásfehérje nyákom, de rá két napra volt az első negativ ovus napom , és a hőm is akkor ment fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!