Krémes fehár folyás 20. napon mi lehet? Már nem tudunk együtt lenni mensiig, nagyon nekikeseredte, hogy megint nem sikerült, a számított ovu után persze együtt voltunk, a folyás lemult, most meg megint?
Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 12:36
1/4 anonim válasza:
Ezt nem lehet igy bekategorizálni, a krémes folyás mindenkinél mást jelent.Nálam volt,hogy krémes folyásom volt, és utánna megjött, viszont a múlt hónapban is krémes folyásom volt nemvárt előtt, és nem jött meg.
Ennek már hat hete.
Felesleges idő előtt idegeskednek, lassan már kiderül,hogy baba van e a dologban.
Drukkolok!
2/4 A kérdező kommentje:
Ó Istenem, nagyon gratulálok, jelen pillanatban a fél életemet adnám egy + tesztért. Lassan rámegy a kapcsolatunk a baba projektre. Köszi a + választ
2009. dec. 2. 14:22
3/4 anonim válasza:
Köszi a gratulációt.
Tudod nálunk is sok volt a vita az utóbbi időben, de rájöttem,hogy ez csak ront a helyzeten.Nagyon rástresszeltem, semmi másra nem gondoltam, szinte becsavarodtam.Aztán elhatároztam,hogy vége, innentől kezdve nem szabad ennyire akaratosnak lennem.Persze belül akartam, de nem mutattam nagyon.És összejött.
Kivánom, hogy sikerüljön.
4/4 A kérdező kommentje:
Kifelé Én sem mutatom már, nem is hozom szóba, de belül nagyon várom.a válaszod ad egy kis reményt, majd 11.-e körül kiderül, nagy boldogság lenne Nekem egy pici,bár a két nagyot is imádom :)
2009. dec. 2. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!