Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki adott gyerekének guttalaxo...

Aki adott gyerekének guttalaxot székrekedésre leírná a tapasztalatait?

Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 15:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
na... jajj de jó ! :) én nem adok neki most sem... (sérült a lányom még ha 13 éves is nekem kell erre odafigyelnem hogy rendben legyen) próbálok sok gyümölcsöt, rostos dolgot meg joghurtot adni, hogy ne legyen ilyen gondja, de pár havonta előfordul ilyen hogy nem tud wc-zni olyankor adok neki... nem jó ha folyamatosan adod sztem, mert hozzászokik a szervezete... (gondolom én) próbáld meg inkább a rostosabb étrendet... ha ne szereti a gyümölcsöt, akkor vegyél gyümölcsfacsarót (nagyon jó!!!) és facsarj neki narancslevet pl... azt biztos megissza :) 2 narancsból simán kijön 1,5-2 dl . Szilva, szőlő nagyon jó még... (bár ugye ilyenkor csak ki tudja milyen nemzetiségűt kapni... abban lehet több a káros anyag mint a vitamin ) vagy engedd had egyen lekvárt magában ... szóval próbáld az étrendjébe inkább bevinni a rostokat, mint hogy napi szinten add ezt neki... de ez az én magánvéleményem :) "1"
2014. jan. 10. 21:22
 12/13 A kérdező kommentje:
Igen,rosszul írtam én sem arra gondoltam,hogy minden nap,csak kúraszerűen,hogy adjam kb 3 napig,vagy egy héten 2*,amíg beállna magától.Mi azóta szenvedünk,mióta levettem róla a pelust .Most már valamennyire jobb a helyzet,mert nem tartja vissza,viszont az a baj,hogy nem nagyon eszi a gyümölcsöket,és a narancslevet se issza mindig meg:(Az a baj,hogy fél kinyomni a kakit,ha egy kicsit keményebb,ez elsősorban fejben kéne,hogy kialakuljon benne,hogy nem kell félni.Van ikertesója vele nincs semmi gond nincs szinte minden nap kakil.
2014. jan. 11. 11:17
 13/13 anonim ***** válasza:
így viszont más a helyzet! hogy bilire szoktatás miatt áll fenn ez a probléma... pont kb 2 hónapja láttam erről egy dokumentumfilmet, hogy ilyenkor az orvos mit csinál... és igen!!! add neki minden nap!!! persze elég lesz 2 csepp is, csak hogy muszáj legyen neki wc-znie... 2-3 hét alatt megoldódott a filmben a kicsi problémája, de mondták hogy 1 hónapig is elhúzódhat... kitartás! minden rendben lesz! :) persze minden egyes alkalomkor dicsérd meg, hogy milyen ügyes volt! :) "1"
2014. jan. 11. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!