Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit adjak székrekedésre?

Mit adjak székrekedésre?

Figyelt kérdés
sziasztok!a kislányom 3éves,hetente egyszer van széklete és nagyon kemény.nem tudom mit csináljak vele hogy sürübben legyen széklete és hogy ne legyen ilyen kemény.tudom hogy a gyümölcs lenne a legjobb,de semmit nem hajlandó megenni semmi féle formába...az egyetlen amit megeszik az az alma,de azt is csak ritkán.teát se birok neki adni mert ami nem viz azt nem issza meg!ha valakinek van ilyen tapasztalata légyszi irjon mi vált be náluk,hogy szedhetném rá a lányomat hogy egyen sok gyümölcsöt...
2013. nov. 4. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyunk mi is. Csak az alma megy, meg néha banán, nyáron még jó volt a dinnye is. próbálom rostoslevekkel is itatni, azt elfogadja, de néha az sem kell neki. Emellett a gyümölcsjoghurtokkal lehet még próbálkozni.

Ahhoz, hogy gyakrabban legyen széklete, nálunk a Laevolac szirup napi rendszeres használata vált be.

2013. nov. 4. 14:56
 2/7 anonim ***** válasza:

hátha segít:

tejet hanyagoljátok, sok gyereknek attól van.

lehet kapni Sparban ilyen gyümipüréket, állati finomak, nekem is a lányom nem evett semmi ilyesmit meg, de ezeket igen, meg az ilyen Mülleres összeöntős joghurtokat..tök drága, mert 150-200Ft, és fél fogára se elég, de inkább, minthogy szenvedjen...

2013. nov. 4. 15:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Még az jutott eszembe nekem is, hogy a gyerekek általában a külsőségekre buknak, az én lányom is megissza a Danone Hello Kitty-s ivójoghurtot, csak mert helókittis, és ezek a golyós meg összeöntős joghurtok, pudingok nálunk is bejönnek.

Én is azt mondom, ha drága is, de ha használ, akkor ne szenvedjen!

2013. nov. 4. 15:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Laevolac szirup, vagy éhgyomorra aszaltszilva-lé.

Minden este 1 Actimel.

2013. nov. 4. 15:47
 5/7 anonim ***** válasza:
2013. nov. 5. 00:42
 6/7 A kérdező kommentje:
hát a gyümölcs joghurtot is próbáltam már,de nem kell neki."nem szereti"hol ott meg se kóstolta még...megpróbálom én is az össze öntöset,hátha az jobban tetszik neki.meg a szirupot már megis vettem,remélem használ.köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2013. nov. 5. 08:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi is így jártunk állandó kemény kaki, nálunk a minden nap 1 banán oldotta meg a dolgot.Ebből a cikkből olvastam próbáld ki,veszteni nem vesztes semmit.Ha nem eszi meg egészbe akkor törd össze villával

[link]

2013. nov. 5. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!