Mit adjak székrekedésre?
Ugyanígy vagyunk mi is. Csak az alma megy, meg néha banán, nyáron még jó volt a dinnye is. próbálom rostoslevekkel is itatni, azt elfogadja, de néha az sem kell neki. Emellett a gyümölcsjoghurtokkal lehet még próbálkozni.
Ahhoz, hogy gyakrabban legyen széklete, nálunk a Laevolac szirup napi rendszeres használata vált be.
hátha segít:
tejet hanyagoljátok, sok gyereknek attól van.
lehet kapni Sparban ilyen gyümipüréket, állati finomak, nekem is a lányom nem evett semmi ilyesmit meg, de ezeket igen, meg az ilyen Mülleres összeöntős joghurtokat..tök drága, mert 150-200Ft, és fél fogára se elég, de inkább, minthogy szenvedjen...
Még az jutott eszembe nekem is, hogy a gyerekek általában a külsőségekre buknak, az én lányom is megissza a Danone Hello Kitty-s ivójoghurtot, csak mert helókittis, és ezek a golyós meg összeöntős joghurtok, pudingok nálunk is bejönnek.
Én is azt mondom, ha drága is, de ha használ, akkor ne szenvedjen!
Laevolac szirup, vagy éhgyomorra aszaltszilva-lé.
Minden este 1 Actimel.
Mi is így jártunk állandó kemény kaki, nálunk a minden nap 1 banán oldotta meg a dolgot.Ebből a cikkből olvastam próbáld ki,veszteni nem vesztes semmit.Ha nem eszi meg egészbe akkor törd össze villával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!