BioGaiát próbáltátok székrekedésre?
Figyelt kérdés
2 éves a kisfiam, ezt ajánlotta a gyerekorvos, már hónapok óta küzdünk ezzel a problémával.2013. aug. 1. 19:51
1/5 anonim válasza:
A BioGaia nem hashajtó, hanem bélflóra helyreállító! Ha a kisfiadnak hónapok óta székrekedése van, akkor az okát kellene megkeresni és nem kísérletezgetnie a dokijának! Lehet pszichés, lehet táplálkozási zavar a háttérben, IBS és még sok egyéb más! Másrészt pedig természetes székelést elősegítő szereket kéne ajánlania. Mint pl. Tamarin lekvár, vagy homeos szerek, de az okok kivizsgálása lenne az elsődleges. Esetleg addig is próbálkozz Laevolac sziruppal, ha a lekvárt nem fogadná el a picikéd. Rostban dús táplálkozás, rengeteg gyümölcs, és a folyadékbevitelre is figyelni kell. Saját tapasztalatból modnom mindezeket. Mielőbbi gyógyulást kívánok!
2/5 anonim válasza:
Az első válasszal értek eggyet. A biogaia semmit se ér,és nagyon drága. Mi is próbáltuk. Nekünk a sok gyümölcs használt.
3/5 anonim válasza:
2éves kislányomnak helyrerakta a bélfloráját miota használjuk 2naponta kakil.nővérem kisfia 3éves neki is segített.védőnő ajánlotta.nekünk bevált!!persze mellette sok folyadék,rostos ételek :)
4/5 anonim válasza:
Ezt nem használtuk, de az én kislányom is kapott hasonló készítményt (protexin restore) a szorulására és 2 hónap használat után kezdett kicsit javulni a dolog. Mellette én elkezdtem adni a Hummel gélt, mert alig evett gyümölcsöket, zöldségeket, és hamarosan megoldódott a problémánk.Esetleg próbáljátok ki Ti is.
5/5 anonim válasza:
szia, bár az én kislányom még csak 2 honapos de mi is használjuk a BioGaiát, mi azért kaptuk mert 10 naponta volt széklet, nálunk bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!