Nagyjábol mennyi idő, míg egy gyerek beszokik a bölcsibe?
Az én fiam is egy hét alatt szokott be, vagyis 4. nap ott aludt, 5. nap már 8 órában volt bent nélkülem, csak a második-harmadik nap volt nagyobb sírás. A 2. hét után lett egy kicsit újra nyűgös, amikor elmúlt az újdonság varázsa és rájött, hogy mindig mennie kell.
(Pici baba kora óta sokan vettük körül, sok rokonnal elvolt, de egyébként is nagyon nyitott, barátkozós személyiség, játszótéren is mindig beül a legnagyobb tömegbe. Azóta már ovis, ott nem is volt beszoktatás.)
Sziasztok! nagyon köszi a sok hasznos választ!
Először is majdnem 3 hónappal az én munkába állásom előtt kezdjük a bölcsit, szerintem ez sok. Csak , hogy mindenki tisztán lássa az én helyzetemet. Mikor betölti a két évet onnantol nekem még több mint 45 naő szabim van.
Én sem akarom 1 hét alatt beszokatni de nem is 3 hónapig gondoltam.
Egyébként én is attol félek, hogy először nagyon fog neki tetszeni , aztán meg rájön, hogy mindig menni kell.
szerintem kezdjétek el minél előbb. beszokni nem sok idő, viszont gyakori, hogy az első időben minden létező betegséget összeszednek, így 2 hét otthon-1 hét bölcsi...
én fiam 1 éve kezdte az ovit, az első 4 hónapot gyakorlatilag itthon töltötte :/
2 fiam van.
A nagyobb 1,5 éves korától volt bölcsis,1 év alatt sem szokott be,így kivettük.
A tesó 22 hónaposan kezdte,már az első hét végén ott akart aludni,imádott 2 évig odajárni.Ugyanaz a bölcsi,már gondozónők.
Ha könnyebben engeded el,akkor könnyebben szokik be,és jobban érzi majd magát.
Először én is elrontottam,mert pityeregtem.Másodszor már könnyebben kezeltem,így szívesen ment minden nap.
Sziasztok! köszi a válaszokat!
Ezzel az elengedéssel és könyebb beszokatással kapcsolatban a vezetőnő felvilágositott, nagyon alaposan elmagyarázta, hogyan kezeljem majd ezt az egészet!
Meg a kisfiam is nagyon aranyos, nem olyan anyás. Nem kiabál utánam, meg sír ha esetleg nem lát. Elég sok ismerősünk van meg nagy a család is, hozzá van szokva sok emberhez. Bízom benne, hogy beszokik sírás nélül, aztán majd meglátjuk , mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!