Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2-3-4 éves gyermeked milyen...

2-3-4 éves gyermeked milyen halat eszik és milyen rendszerességgel?

Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Frosta halrudacskát,mert csak azt eszi meg,heti 1szer kb
2014. jan. 7. 16:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
2 éves lányom imádja az iglo halrudacskát.. meg a spenótos frostát.. mást nem nagyon eszik meg... maximum hekket abban még kevés a szálka.. ezeket pedig én is nyugodt szívvel adom neki, mert tudom, h nincs benne ami elveszi a haltól a kedvét .. nem fogja megutálni. Van, hogy hetente 2-3 alkalommal is eszik, van h kimarad 1 hét is. Nagyon változó.
2014. jan. 7. 16:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:

Az Kislanyom is imadja az Iglo halrudacskait:) szerintm is nagyon finom!

Kb. Hetente,kethetente adok neki:)

2014. jan. 7. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
Halat, kagylot, rakot mindenfelet, heente min. 2-3 alkalommal. 2 eves.
2014. jan. 7. 17:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
4 éves, mostanában egyre több halat eszik, tőkehal, harcsa, pisztráng, süllő, lazac, ponty, hekk. Hetente egyszer biztos van hal, de előfordul 3* is.
2014. jan. 7. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálunk az afrikai harca (szálkamentes), a hekk és a tonhal a nyerő. 2 és 5 évesek a gyerkőceim, heti rendszerességgel adom, megpróbálok hetente legalább kétszer ilyen ételt készíteni.
2014. jan. 7. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:
Aki nem halrudacskát készít, az leírná azt is, hogy hogyan csinálja!? Köszönöm! És az eddigi válaszokat is!
2014. jan. 7. 19:15
 8/8 anonim ***** válasza:

A kisfiam 3,5 éves.

Mi nem nagyon szeretjük ezeket az előre panírozott halrudacskákat.

Ami előre van elkészítve, azok talán a jobb minőségű lazac vagy tőkehalasak, amik pl. töltve vannak.


Nálunk nagy kedvenc a natúr sós lében lévő tőkehalfilé konzerv magában kenyérrel, zöldséggel- akár salátába is téve.


Szoktam néha kis lazacfilét venni, amit összevágok és pl. tejszínes-zöldséges alapú halas tésztaszószt csinálok belőle- ez nagy kedvenc valami színes tésztával.


Natúr alaszkai tőkehalfilét én serpenyőben lefedve szoktam lassan párolni pici olivaolajjal, halas fűszerekkel vagy pici színes borssal és barnarizzsel, mexikói színes zöldségkörettel, krumplipürével stb. lehet adni. Még melegen lehet egy pici sajtot is ráolvasztani esetleg.


Ilyen halszeleteket szoktam sütőben is jénai edényben sütni, akkor póréhagymakarikákat, zöldségeket vagy krumplikarikákat is teszek alá és valami besamel szerű mártással vagy fokhagymás-sajtos tejföllel leöntve sütöm meg, ez is finom. Ha van benne krumpli, akkor egytálételnek, ha nincs akkor külön rizzsel vagy krumplival lehet adni.


Szeretem a halat, mert gyorsan készíthető belőle szinte bármi.

Szép napot.

2014. jan. 8. 09:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!